Artikel Terkini

MB, Ketua Menteri enam negeri perlu bincang tarikh PRN

MB, Ketua Menteri enam negeri perlu bincang tarikh PRN
MB, Ketua Menteri enam negeri perlu bincang tarikh PRN 1

“Itu yang sedang kita bincangkan, saya dan Menteri Besar Selangor dan Ketua Menteri Pulau Pinang berbincang untuk berjumpa rakan sejawat kami di Kelantan, Terengganu dan Kedah untuk kami putuskan tarikh (PRN).

“….(kemudian) dimaklumkan serta dibincangkan dengan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengenai kesesuaian tarikh pilihan raya agar tidak berlaku pertindihan,” katanya kepada pemberita selepas menyempurnakan Majlis Penyerahan Watikah Jawatankuasa Kariah Masjid Negeri Sembilan Sesi 2023-2024 di sini hari ini.

Pengerusi PH Negeri Sembilan itu turut sependapat dengan Chow, Jun ini adalah waktu yang paling sesuai untuk mengadakan PRN.

“Kalau Mei bubar, Jun pilihan raya, sama sahaja (pendapat) saya dengan beliau, lebih kurang waktu itu pilihan raya dapat diadakan. Ia juga beri peluang untuk parti-parti lain berkempen dan bersedia, itu yang sepatutnya,” katanya.

Media sebelum ini melaporkan Aminuddin menjangkakan DUN negeri ini akan dibubarkan pada Mei bagi memberi laluan kepada PRN. – Bernama

MB, Ketua Menteri enam negeri perlu bincang tarikh PRN 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list