Artikel Terkini

Miliki Landing Page & Bio Link Hartanah Secara PERCUMA

Miliki Landing Page & Bio Link Hartanah Secara PERCUMA

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ini aku nak kongsikan salah satu program yang dijalankan oleh hartanah.me untuk perunding dan agensi hartanah iaitu membina landing page dan biolink secara PERCUMA. Ya, program ini ditawarkan secara percuma tanpa sebarang kos. Nampak macam mustahil kan ? Mana ada orang yang buat kerja secara percuma. Bagi membuktikannya, setakat hari ini, sudah hampir 150+ perunding hartanah yang telah mendaftar dan memiliki landing page hartanah secara percuma..

Setiap landing page hartanah yang dibina adalah custom mengikut agensi masing-masing. Secara asasnya landing page akan dimulakan dengan biolink (maklumat contact), kemudian maklumat servis yang disediakan, galeri gambar dan video. Anda boleh meminta rekaan unik dengan syarat anda menyediakan materials design yang cukup untuk designer memulakan kerja mereka.

100 peratus percuma, klik tanpa had, tiada tarikh luput dan pembaharuan (lifetime access). Anda tak perlu “pening-pening” lagi untuk fikiran soal design, maintenance, update. Semuanya akan diuruskan sepenuhnya oleh pihak hartanah.me .

Mengapa Servis Percuma ?

Apa yang ingin ditekankan disini adalah, servis yang disediakan oleh hartanah.me bukanlah bersifat keuntungan. Ia merupakan sebuah projek dan program yang dijalankan bagi memudahkan sesiapa yang terlibat di dalam bidang hartanah (mortgage consultant, real estate negotiator ataupun real estate agency di Malaysia).

Siapa Dibelakang Hartanah.Me ?

Hartanah.me merupakan salah satu produk keluaran hartanah.org yang merupakan pakar di dalam bidang pemasaran dan pengiklanan hartanah secara atas talian. Kesemua produk keluaran hartanah.org setakat ini ditawarkan secara percuma tanpa sebarang bayaran kepada orang awam. Apa tunggu lagi ? Sekiranya anda berkecimpung di dalam dunia hartanah, boleh dapatkan ia secara percuma di Hartanah.me . Sekian.


kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo