Artikel Terkini

Muaz Zabir & Raden Rangkul Gelaran Juara Fit For Action

Muaz Zabir & Raden Rangkul Gelaran Juara Fit For Action
Muaz Zabir & Raden Rangkul Gelaran Juara Fit For Action 1

Muaz Zabir & Raden Rangkul Gelaran Juara Fit For Action

Selepas enam minggu bersiaran, program Fit For Action yang ditayangkan di TV3 akhirnya melabuhkan tirai. Menerusi pentas akhir semalam, rezeki ternyata berpihak kepada Muaz Zabir dan Raden yang berjaya merangkul gelaran Juara Pelakon Lelaki dan Wanita Fit For Action 2022. Tahniah!

Artikel berkaitan: Lenny & Amir Sedia Beri ‘Segalanya’ Untuk Fit For Action, Pasang Impian Tinggi Bergelar Pelakon Versatil!

Artikel berkaitan: Bekas Atlet MMA Wanita & Peserta Lelaki Tanpa Rupa Menawan Cabar Diri Menyerlah Di Fit For Action

Artikel berkaitan: Peserta Fit For Action ‘Kecut Perut’ Dengan Ellie Suriaty – ‘Dia Seorang Yang Detailed Oriented’

Artikel berkaitan: Anak Masuk Program Realiti TV, Norman Hakim Bagi Pesanan – ‘Jangan Cepat Koyak, Kita Lelaki Kena Kuat’

Rezeki Muaz dan Raden

Muaz Zabir & Raden Rangkul Gelaran Juara Fit For Action 3

Umum mengetahui pada awalnya program ini menampilkan 12 peserta yang terdiri daripada 6 peserta lelaki dan 6 peserta wanita. Kesemua mereka diberi dua tugasan setiap minggu iaitu cabaran fizikal dan cabaran video lakon layar (on screen challenge). Setiap minggu, kesemua peserta akan bekerjasama dengan beberapa orang pengarah hebat tanah air.

Bagi pentas final, seramai 6 orang peserta sahaja yang berjaya mara iaitu Marc, Raden, Zooey, Muaz Zabir, Lisa dan Amir. Keenam-enam mereka sekali lagi diuji dengan tema filem aksi. Hasil daripada ujian dan cabaran tersebut, ketua juri iaitu Datuk Yusof Haslam dan beberapa juri yang lain bersetuju untuk menobatkan Muaz Zabir dan Raden sebagai juara bagi program ini. Lisa dan Marc pula dinobatkan sebagai naib juara.

Sumber: TV3


Muaz Zabir & Raden Rangkul Gelaran Juara Fit For Action 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list