Artikel Terkini

Neelofa Berhijrah Ke Tanah Arab Tahun Depan

Neelofa Berhijrah Ke Tanah Arab Tahun Depan
Neelofa Berhijrah Ke Tanah Arab Tahun Depan 1

Selebriti popular, Neelofa merancang untuk berhijrah ke Tanah Arab bersama keluarganya pada awal atau pertengaha tahun hadapan.

Memetik Kosmo, Neelofa berkata dia dah suaminya, PU Ri sudah merancang mengenai penghijrahan tersebut sejak awal perkahwinan lagi.

BACA: Neelofa Mohon Sedikit Masa Lagi Untuk Kongsi Wajah Bilal

“Masa awal kahwin dulu, kami ada berbincang bersama tentang sambung belajar dan mendalami ilmu hadis.

“Insya-Allah jika ada rezeki, mungkin kami akan ke sana pada awal atau pertengahan tahun depan. Paling lama pun mungkin setahun kami akan menetap di sana,” katanya.

Bagaimanapun, Neeloa berkata buat masa ini suaminya belum mempunyai kata putus dalam pemilihan lokasi untuk meyambung pengajian.

“Tengoklah sama ada di Madinah, Mesir atau di tempat lain yang sesuai. Sebab bila sudah ada anak, kami cuba teroka mana-mana peluang lain yang ada. Insya-Allah, kalau semua okey, kita akan ambil kursus jangka pendek saja.

“Kalau boleh saya nak Muhammad Bilal sudah tahu bercakap sikit, sekurang-kurangnya dia pun dapat belajar bahasa ketika berada di sana nanti,” jelasnya.

Terdahulu, Neelofa berkata dia mahu menyambung pengajian berkaitan hadis dan al-Quran serta menguasai bahasa Arab.


Neelofa Berhijrah Ke Tanah Arab Tahun Depan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list