Infotainment

Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan

Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan
Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan 1

Seperti yang sedia maklum, Netflix telah dilihat memasuki arena permainan video untuk beberapa bulan dengan menawarkan beberapa permainan berdasarkan siri televisyen mereka seperti Stranger Things: 1984 dan juga Stranger Things: The Game.

Terkini, aplikasi Android dan iOS Netflix untuk pengguna Malaysia memperlihatkan ruangan baru untuk pilihan Netflix Games ini, yang termasuklah dua permainan yang diperkatakan tersebut, dan juga sejumlah permua-permua yang lain.

Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan
Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan 7

Senarai permua diperlihatkan dalam aplikasi Netflix sendiri, dimana pengguna kemudiannya akan dialihkan ke tetingkap Apple App Store ataupun Google Play Store untuk memuat-turun permua tersebut yang kemudiannya boleh dimainkan secara kendiri.

Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan 3
Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan 8

Pilihan Netflix Games ini hanya dapat diperlihatkan pada aplikasi Android dan iOS kerana fail muat-turun tersebut hanya boleh dilakukan pada sistem-sistem operasi ini. Sudahkah anda mencuba permua-permua baru ini?

Netflix Games Kini Ditawarkan Untuk Akaun Pengguna Tempatan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo