Artikel Terkini

Netizen Samakan Vida Dengan Watak Dalam Dragon Ball

Netizen Samakan Vida Dengan Watak Dalam Dragon Ball
Netizen Samakan Vida Dengan Watak Dalam Dragon Ball 1

Semalam, berlangsungnya Anugerah MeleTOP Era 2021 (AME2021) yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), malam tadi.

Pasti, ramai yang tidak sabar untuk melihat penampilan para selebriti pada acara tersebut. Seperti biasa, penampilan usahawan sensasi, Datuk Seri Vida menjadi perhatian ramai.

BACA: “Saya Akan Terus Buat Kontroversi” – DSV

Hadir bersama anak perempuannya, Cik B, usahawan itu tampil dengan busana merah jambu rekaan pereka fesyen tempatan Razman Razmi.

Diruangan komen perkongsian foto busananya itu, ada netizen menyamakan fesyen Vida itu dengan watak dalam anime bersiri popular Dragon Ball iaitu Majin Buu.

Seperti sudah dijangka, ada yang mengecam Vida tidak sedar diri apatah lagi sudah tua tetapi mengenakan pakaian seperti itu.

Malah, ada yang menyangkakan pada awalnya Aina Abdul, rupanya Datuk Seri Vida. Tidak kurang juga, ada yang mengatakan fesyen Vida semakin hari semakin pelik serta beristighfar melihat penampilannya itu.

Netizen Samakan Vida Dengan Watak Dalam Dragon Ball 2


Netizen Samakan Vida Dengan Watak Dalam Dragon Ball 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list