Artikel Terkini

“Netizen Tak Tahu Struggle Saya, Apa Orang Cakap Just F**k Them”

“Netizen Tak Tahu Struggle Saya, Apa Orang Cakap Just F**k Them”
“Netizen Tak Tahu Struggle Saya, Apa Orang Cakap Just F**k Them” 1

Pelakon Nabila Huda berkata dia mengambil pendekatan tidak membaca komen nakal atau negatif dilemparkan netizen terhadap dirinya di media sosial.

Memetik Astro Gempak, Nabila atau lebih mesra disapa Abil berkata baginya orang luar tiada hak untuk menilai dirinya kerana mereka tidak tahu kisah sebenar kehidupannya.

BACA: Ramai Puji, Tergilakan Warna Kulit Nabila Huda

“Sebagai manusia adakalanya kita boleh fikir mana cerita yang tipu mana yang sahih. Pada saya tak perlu baca apa-apa perkara yang boleh timbulkan fitnah atau memburukkan pasal seseorang.

“Macam saya pun tak suka baca yang merepek, hanya diri sendiri yang tahu tentang kehidupan saya orang lain tak tahu pun. Mereka tiada hak. Netizen tak tahu struggle saya di belakang, mereka hanya nampak keburukan dan lupa akan kebaikan yang pernah dibuat,” katanya.

Menurut Abil lagi, baginya seorang orang layak untuk hidup bahagia dan hidup yang singkat ini seharusnya dinikmati dengan gembira. Kata Abil lagi, nasibnya baik kerana ketika di awal kemunculannya dalam industri belum ada sosial media.

“Pada saya semua orang layak untuk hidup gembira. Apa orang lain cakap tentang diri kita, just f**k them. Kalau asyik sibuk dengar orang cakap buruk pasal kita, nanti hidup tak happy buat sakit kepala je. Hidup ini sekejap je, so enjoy! Pesan saya sayangilah sesama kita, jangan membenci dan judge.

“Semua benda nak di kritik. Sampai satu tahap saya terfikir, nasib baik saya masuk industri sebelum adanya sosial media. Saya masuk daripada surat khabar,” katanya.


“Netizen Tak Tahu Struggle Saya, Apa Orang Cakap Just F**k Them” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list