Artikel Terkini

Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk

Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk
Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 1

OnePlus kini mengumumkan kerjasama strategik bersama Oppo dalam usaha meningkatkan kualiti produk masing-masing. Dengan kerjasama ini, Oppo bakal melabur lebih daripada CNY 10 billion  kepada OnePlus untuk tempoh tiga tahun akan datang iaitu sehingga tahun 2025. China bakal menjadi antara pasaran terawal yang bakal menikmatik faedah kerjasama ini terlebih dahulu.

Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk
Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 8

Strategi yang dinamakan sebagai ‘dwi-jenama’ baharu ini turut menyaksikan OnePlus sebagai jenama perintis untuk telefon pintar utama bagi kedua-dua pengeluar. Dalam masa sama, produk OnePlus juga akan mempunyai margin keuntungan bersih bagi membantu mengekalkan ciri dan kualiti terbaik pada pelbagai titik harga jualan.

Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 3
Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 9

Selain daripada itu, Oppo juga dikatakan bakal berkongsi teknologi canggihnya dengan OnePlus bagi membantu meningkatkan aspek tertentu pada produk akan datang. Seterusnya, produk OnePlus termasuklah telefon pintar dan aksesori juga akan dijual di kedai atas talian rasmi Oppo di China. Dalam masa sama, pelanggan juga boleh mendapatkan perkhidmatan baik-pulih produk di pusat servis Oppo di seluruh negara.

Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 4
Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 10

Turut diumumkan adalah pelancaran semula untuk aplikasi komuniti OnePlus di China. Ini sebagai salah satu platform yang memudahkan para pengguna untuk memperoleh dan berkongsi maklumat dengan mudah diantara satu sama lain. Kesemua ini telah diumumkan oleh OnePlus sewaktu majlis ulang tahun kesembilan yang diadakan baru-baru ini.

Oppo Dan OnePlus Umum Kerjasama Strategik Dalam Usaha Meningkatkan Kualiti Produk 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list