Artikel Terkini

PBM Negeri Sembilan umum bubar semua jawatan negeri serta bahagian

PBM Negeri Sembilan umum bubar semua jawatan negeri serta bahagian
PBM Negeri Sembilan umum bubar semua jawatan negeri serta bahagian 1

SEREMBAN – Parti Bangsa Malaysia (PBM) Negeri Sembilan mengumumkan pembubaran dan perletakan jawatan semua Ahli Jawatankuasa negeri, Bahagian, Sayap Pergerakan Pemuda dan Wanita parti itu kerana hilang kepercayaan terhadap kepimpinan Presiden PBM Datuk Larry Sng.

Pengerusinya, Rosman Jonet dalam satu kenyataan hari ini berkata, keputusan itu diputuskan dalam Mesyuarat Khas Jawatankuasa Majlis Pimpinan Negeri, Negeri Sembilan di Laman Permai Juasseh, Kuala Pilah pada 20 Januari lepas.

Beliau berkata, pembubaran itu melibatkan Jawatankuasa Bahagian Port Dickson, Jempol, Tampin, Rasah, Rembau, Jelebu dan Kuala Pilah.

“Secara konsensus dan permuafakatan, barisan kepimpinan bersetuju  meletakkan jawatan serta membubarkan keseluruhan ahli jawatankuasa negeri dan bahagian PBM berkuat kuasa serta-merta,” katanya. – Bernama

PBM Negeri Sembilan umum bubar semua jawatan negeri serta bahagian 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list