Infotainment

Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari ‘BTS Melayu’

Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari ‘BTS Melayu’
Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari 'BTS Melayu' 1

Kini Trending

Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari ‘BTS Melayu’

Anugerah Bintang Popular BH ke-34 (ABPBH 34) telah melabuhkan tirai pada Sabtu lalu. Pada malam kemuncak itu, penampilan setiap selebriti menjadi fokus utama dan antara yang mendapat ‘spotlight’ adalah penyanyi Aina Abdul dan pelakon Janna Nick.

Artikel Berkaitan: Persis Sekuntum Bunga, Fesyen Unik Aina Abdul Di-ABPBH 34 Buat Ramai Terkesima – ‘Tak Panas Berat Kepala Ke?’

Artikel Berkaitan: ‘Kritikan Sebenarnya Publisiti Yang Bagus’ – Aina Abdul

Artikel Berkaitan: Pakai Topeng ‘Ala-Ala’ Squid Game Di ABPBH 34, Netizen Cakap Janna Nick Nampak Berisi – ‘Mungkin Effect Make Up’

Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari 'BTS Melayu' 4

Baru-baru ini, nama pengacara popular Awal Ashaari menjadi perhatian dalam kalangan peminat kumpulan K-Pop popular dari Korea Selatan, BTS. Ini kerana persalinan yang digayakan di ABPBH34 pernah digayakan anggota kumpulan itu, J-Hope.

Menurut Awal, 40, sut itu diterbangkan khas dari Paris, Perancis daripada koleksi Louis Vuitton Fall/Winter 2021.

Pemilik nama Ahmad Awaluddin Ashaari berkata dia tidak tahu baju yang sama pernah dipakai oleh salah seorang anggota BTS. Katanya, dia sendiri terkejut kerana bukan setakat baju yang sama malah rambut juga.

Saya pun tidak tahu yang baju ini dipakai oleh seorang anggota BTS, cuma saya dapat tahu apabila ada orang ‘forward’ di Twitter. Saya pun terkejut juga bila bukan saja baju sama, rambut pun sama juga. Sangat kebetulan.

Apa yang pasti baju ini diterbangkan khas dari Paris iaitu koleksi Louis Vuitton Fall Winter 2021 untuk saya pakai pada ABPBH 34.

Saya seronok sebab dapat bereksperimen dan terharu apabila peminat menghargai gaya itu. Okaylah, ini BTS Melayu.

Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari 'BTS Melayu' 6

Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari 'BTS Melayu' 8

Menjengah komen peminat di akaun TikTok, kebanyakannya memuji dan melahirkan rasa kagum dengan penampilan suami aktres Scha Alyahya pada malam itu.

Difahamkan Awal turut menggayakan baju yang pernah dipakai seorang lagi anggota BTS iaitu Jungkook sewaktu mengacarakan sebuah program.

Untuk rekod, koleksi Louis Vuitton Fall/Winter 2021 diperkenalkan kepada umum pada Julai lalu.

Sumber: TikTok @yoonginie.piee


Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari 'BTS Melayu' 10


Penampilan Macam J-Hope, Awal Ashaari 'BTS Melayu' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list