Artikel Terkini

Pendarahan Paru-Paru Nad Zainal Sudah Berhenti, Bacaan Oksigen 100

Pendarahan Paru-Paru Nad Zainal Sudah Berhenti, Bacaan Oksigen 100
Pendarahan Paru-Paru Nad Zainal Sudah Berhenti, Bacaan Oksigen 100 1

Perkembangan terbaru mengenai Nad Zainal yang dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU), sudah mula menunjukkan perkembangan positif pagi ini.

Memetik BH Online, rakan artis, Ungku Ismail berkata dia dimaklumkan pihak hospital bahawa paras oksigennya sudah mencapai 100 peratus dan pendarahan di paru-paru turut sudah berhenti.

BACA: “Doktor Sedang Berusaha Keluarkan Darah Terkumpul Dalam Paru-Paru Nad Zainal” – Ungku Ismail

“Alhamdulillah, oksigen Nad sudah mencecah bacaan 100. Doktor akan cuba kurangkan kuasa bantuan alat pernafasan berkenaan.

“Satu lagi perkembangan positif, pendarahan pada paru-paru Nad sudah berhenti dan mengering. Nad memberikan tindak balas positif kepada ubat diberikan,” katanya.

Menurut Ungku Ismail berkata lagi, doktor juga memberitahu keadaan Nad kini bertambah baik namun bimbang jika ada jangkitan pada buah pinggang.

“Cuma doktor bimbang kemungkinan ada jangkitan pada buah pinggang kerana mereka dapati radang pada organ berkenaan. Mereka menanti pakar buah pinggang untuk membuat pemeriksaan lanjut,” katanya.


Pendarahan Paru-Paru Nad Zainal Sudah Berhenti, Bacaan Oksigen 100 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list