Artikel Terkini

Pengarah Lepas Tangan Selepas Wafariena Cedera Di Set, Azhan Rani Kongsi Pernah Alami Nasib Yang Sama

Pengarah Lepas Tangan Selepas Wafariena Cedera Di Set, Azhan Rani Kongsi Pernah Alami Nasib Yang Sama
Pengarah Lepas Tangan Selepas Wafariena Cedera Di Set, Azhan Rani Kongsi Pernah Alami Nasib Yang Sama 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Pelakon Wafariena Roslan dilaporkan telah mengalami kecederaan ketika melakukan aksi lagak ngeri semasa sesi penggambaran. Wafariena kini sedang dirawat di hospital dan pengarah filem terbabit didakwa bersikap ‘lepas tangan’ berhubung insiden itu.

Artikel Berkaitan:

Lantaran isu itu, Azhan Rani dalam satu perkongsiannya di Instagram telah meluahkan perasaan dan menceritakan kembali kejadian kemalangan yang pernah dialaminya pada suatu ketika dahulu.

Pengarah Lepas Tangan Selepas Wafariena Cedera Di Set, Azhan Rani Kongsi Pernah Alami Nasib Yang Sama 2

Menerusi perkongsiannya, Azhan mengatakan dirinya terlibat kemalangan selepas tergesa-gesa perlu ke lokasi penggambaran atas permintaan pihak produksi untuk menggantikan pelakon yang tidak dapat hadir ketika itu.

Disebabkan lokasi penggambaran jauh dan masa suntuk, maka Azhan mengambil keputusan untuk menunggang motosikal agar dapat tiba dengan lebih cepat tetiba terlibat kemalangan ketika dalam perjalanan.

Pengarah Lepas Tangan Selepas Wafariena Cedera Di Set, Azhan Rani Kongsi Pernah Alami Nasib Yang Sama 3

“Wakil production datang tengok aku kat wad kecemasan dan tolong call sahabat baik Beto Khusyairy untuk uruskan aku lepas tu. Yang lain dia bantu carikan towing motor aku ke rumah sahabat aku dan sahabat aku yang bayarkan towing tu.

“Itu sajalah dari produksi untuk aku. Selain call sebelum aku kena operation nak beritahu watak aku akan digantikan orang lain adalah juga sekali dua mereka call dan message tanya khabar bagi kata semangat dan delivery sebakul buah-buahan kat hospital.” kata Azhan

Menurutnya, sepanjang lapan hari berada di hospital, Azhan Rani menyatakan tiada seorang daripada pihak produksi datang menjenguknya. Malah, dia turut bimbang dengan nasib krew serta pekerja belakang tabir sekiranya berlaku kemalangan yang tidak diingini kerana tiada Socso untuk pekerja seni.


Pengarah Lepas Tangan Selepas Wafariena Cedera Di Set, Azhan Rani Kongsi Pernah Alami Nasib Yang Sama 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list