Artikel Terkini

“Pergi Ma*n Dengan Mak Kau” – Tegur Geng LGB* Minta Diterima Di Malaysia, Naim Daniel Dikecam Balik

“Pergi Ma*n Dengan Mak Kau” – Tegur Geng LGB* Minta Diterima Di Malaysia, Naim Daniel Dikecam Balik
“Pergi Ma*n Dengan Mak Kau” – Tegur Geng LGB* Minta Diterima Di Malaysia, Naim Daniel Dikecam Balik 1

Sedia maklum, beberapa hari yang lalu kecoh satu video viral di Twitter dan TikTok memaparkan seorang individu lelaki tampil berani menyatakan harapan serta impian untuk golongan LGBT.

Difahamkan dari video terbabit, dia memaklumkan golongan ‘sejenis’ seringkali di pandang serong oleh masyarakat, oleh kerana itu berharap agar Malaysia mengiktirafkan golongan tersebut diterima serta yakin ia boleh membuat negara lebih aman.

Susulan video tersebut sudah menular di banyak platform, pelakon Naim Daniel tidak mendiam diri menegur bahawa hal tersebut sememangnya tidak boleh dilakukan dan salah disisi agama.

Tweet teguran tersebut mendapat perhatian ramai dan ada beberapa golongan yang menyokong LGBT ini tampil bersuara, hingga menuduh pelakon tersebut dengan pelbagai perkara.

Lagi membuatkan golongan berkenaan ‘terasa’ apabila Naim mengambil tindakan membalas dengan berkata ‘go have some lovely intercouse with your mom’. 

tweet netizen

Menurut individu yang berasa berang dengan kata-kata selebriti terbabit, tidak perlu untuk Naim menyamakan hal golongan LGBT juga layak bercinta dengan melakukan hubungan intim dengan ibu sendiri.

Malah, individu itu turut sempat memerli pelakon tersebut yang baru saja tweet Islamik tetapi berkata sedemikian.

Sekadar info, video lelaki yang meminta golongan LGBT itu telah meraih perhatian ramai dan rata-ratanya mengkritiknya serta merasakan dia mengimpikan sesuatu yang mustahil akan berlaku di Malaysia.

“Pergi Ma*n Dengan Mak Kau” – Tegur Geng LGB* Minta Diterima Di Malaysia, Naim Daniel Dikecam Balik 2


2 hari lalu

“Kita Semua Sama, Cuma Berbeza Naluri” – Mahu Golongan LGB* Diterima Di Malaysia, Lelaki Teruk Dikecam


“Pergi Ma*n Dengan Mak Kau” – Tegur Geng LGB* Minta Diterima Di Malaysia, Naim Daniel Dikecam Balik 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list