Artikel Terkini

PLUS tutup sementara jalan susur ke Bandar Serenia

PLUS tutup sementara jalan susur ke Bandar Serenia
PLUS tutup sementara jalan susur ke Bandar Serenia 1

KUALA LUMPUR – PLUS Malaysia Berhad (PLUS) akan menutup sementara jalan susur yang menuju ke Bandar Serenia/Nilai/Arah Selatan daripada Plaza Tol KLIA di Lebuhraya ELITE kepada semua kenderaan pada 13 Disember hingga 16 Disember 2022, mulai jam 10 malam hingga 5 pagi.

Penutupan ini adalah untuk membolehkan kerja-kerja penebangan pokok-pokok besar, membersih dan mengeluarkan pokok-pokok tersebut menggunakan jentera khas dijalankan dengan selamat di kawasan tersebut.

Sehubungan itu, pengguna lebuh raya daripada Plaza Tol KLIA yang menghala ke Bandar Serenia, Nilai dan arah selatan dinasihatkan untuk menggunakan laluan ke Plaza Tol Bandar Gamuda Cove.

Seterusnya, membuat pusingan-U sebelum memasuki semula lebuh raya untuk perjalanan menghala ke Bandar Serenia/Nilai/arah selatan.

Pengguna lebuh raya dinasihatkan untuk merancang perjalanan mereka, menggunakan laluan alternatif dan mengikut nasihat keselamatan kakitangan PLUS. – MalaysiaGazette

PLUS tutup sementara jalan susur ke Bandar Serenia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list