Artikel Terkini

PM buat pemukiman Kabinet di Seri Perdana esok

PM buat pemukiman Kabinet di Seri Perdana esok
PM buat pemukiman Kabinet di Seri Perdana esok 1

KUALA LUMPUR – Satu sesi pemukiman antara Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan barisan Jemaah Kabinet akan diadakan esok.

Menurut sumber yang rapat dengan seorang menteri, sesi pemukiman itu akan diadakan di kediaman rasmi Perdana Menteri di Seri Perdana.

“Sesi pemukiman antara PM dan Jemaah Kabinet akan diadakan esok, jam 8.30 pagi di Seri Perdana.

“Bagaimanapun, perincian mengenai pemukiman masih belum diberitahu, cuma ia berkaitan dengan soal Indeks Prestasi Utama (KPI) yang PM cakap sebelum ini,” katanya kepada MalaysiaGazette.

Sesi pemukiman yang akan dibuat esok disentuh Menteri Komunikasi dan Digital, Ahmad Fahmi Fadzil dalam satu acara di Lembah Pantai, pagi tadi.

Fahmi berkata, perkara yang akan dibincangkan esok adalah mengenai hala tuju Kerajaan Perpaduan dan usaha untuk menetapkan KPI bagi setiap kementerian.

Sebelum ini, Anwar berkata, satu program pemukiman akan dibuat beliau bagi menetapkan KPI setiap kementerian.

Program itu bertujuan mendapatkan input daripada menteri selepas lebih sebulan memikul tanggungjawab, dan mengemukakan perkara yang boleh dilakukan atau diperbaiki. – MalaysiaGazette

PM buat pemukiman Kabinet di Seri Perdana esok 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list