Artikel Terkini

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan!

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan!
Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 1

Kebersihan diri ni sangat penting, bukan setakat untuk menjaga kesihatan malah untuk memastikan orang di sekeliling kita sentiasa berasa selesa untuk mendekati.

Kebiasaanya kebersihan diri ni berkaitan dengan bau badan, mulut, rambut serta kebersihan kulit wajah sebab ia adalah antara perkara yang akan dinilai dahulu bila berhadapan dengan orang ramai.

Alang-alang cakap pasal topik ni, jom kami share dengan anda antara promosi hebat produk kebersihan diri yang anda wajib tahu sempena hari Shopee dan Johnson&Johnson.

Nafas Mulut Kini Lebih Segar Dengan Listerine

Kalau anda sangat mementingkan kesegaran nafas mulut, anda wajib rebut peluang keemasan ni untuk borong Listerine sebab ada promosi hebat!

Listerine mampu membasmi 99.9% kuman yang menyebabkan bau mulut, plak dan masalah gusi. Kalau ada ada masalah mulut berbau tu kenalah try Listerine ini. Sekali try, pergh memang syahdu senyuman dan nafas anda.

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 2

Untuk pengetahuan, antara promosi yang anda boleh nikmati untuk Listerine adalah beli 6 PERCUMA 3 tau. Haa, kat mana lagi nak dapat promosi macam ni betul tak?

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 3

Ada 5 pilihan Listerine yang menawarkan promosi antaranya Listerine Cool Mint, Green Tea, Healthy White, Original, dan Total Care. Wow, banyaknya!

Haa, lepas ni anda dah tak perlu pening-pening kepala nak kira stok, borong je terus semua ni dengan promosi Listerine!

Kalau anda berminat dengan promosi yang ditawarkan sempena dengan hari Shopee, layari Shopee rasmi mereka sekarang!

Pastikan kulit bayi lembut dan tanpa kerengsaan Dengan Johnson’s Baby

Kulit bayi halus memerlukan cucian yang direka khas untuk si kecil. Antara tawaran dari Johnson’s, Baby Bath dan Lotion mereka lebih fokus kepada memastikan kulit si kecil sentiasa lembu dan selesa.

Haa, berita baik untuk anda, Johnson&Johnson pun ada buat diskaun yang anda wajib dapatkan sebab bila lagi nak ada promosi beli borong macam ni betul tak?

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 4

Anda boleh dapatkan produk Johnson’s Milk + Rice baby bath ini secara karton dan PERCUMA Johnson’s Blossoms Powder dan Johnson’s Active Kid Shiny Drops Shampoo tau.

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 5

Selain itu, anda juga boleh nikmati diskaun daripada Johnson&Johnson ni menerusi promosi beli 3 PERCUMA 3 Johnson’s Baby Lotion. Kira lepas anda beli ni, tak perlu penat-penat nak restock balik.

Bukan tu saja, ada banyak lagi promosi yang anda boleh dapatkan secara karton seperti Johnson’s Baby Bath Milk + Rice dan PERCUMA Johnson’s ph5.5 Body Wash, Johnson’s Baby Bedtime Bath dan PERCUMA Johnson’s ph5.5 Body Wash dan Johnson’s Baby Milk + Oats Bath dan PERCUMA Johnson’s ph5.5 Body Wash.

Tak cukup lagi, anda juga boleh nikmati promosi lain seperti Johnson’s Baby Peach Bath dan PERCUMA Johnson’s Blossoms Powder dan Johnson’s Active Kid Shiny Drops Shampoo, Johnson’s Baby Regular Bath dan PERCUMA Johnson’s Active Kid Shiny Drops Shampoo, Johnson’s Baby Regular Bath dan PERCUMA Johnson’s ph5.5 Body Wash dan Johnson’s Peach Bath dan PERCUMA Johnson’s ph5.5 Body Wash. Wah, banyaknya!

Kalau anda berminat dengan promosi yang ditawarkan sempena dengan hari Shopee, layari Shopee rasmi mereka sekarang!

Badan Kini Lebih Wangi & Segar Dengan Aveeno

Kalau anda mencari produk penjagaan kulit yang sesuai untuk kulit sensitif, anda wajib dapatkan Aveeno!

Produk Aveeno ni dia memang sesuai untuk kulit sensitif. Produk dia mampu memberi kelegaan dari gatal gatal dan kulit kering. Tak percaya boleh try je. Memang sesuai sangat untuk kulit sensitif.

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 6

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 7

Untuk Aveeno ni, anda boleh nikmati macam-macam promosi hebat seperti beli 1 Aveeno Skin Relief Body Wash dan Skin Relief Lotion, PERCUMA 1 set Daily Moisture Lotion Limited Edition Bundle dan Beli 3 Aveeno Daily Moisture Body Wash dan Lotion Body Wash, PERCUMA 1 set Skin Relief Limited Edition Bundle. Wow!

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 8

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 9

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 10

Selain itu, anda juga boleh nikmati diskaun beli 4 Aveeno Baby Dermexa Moisturizing Cream dan PERCUMA 2! Tambahan lagi Aveeno Love Pouch. Bestnya!

Kalau anda berminat dengan promosi yang ditawarkan sempena dengan hari Shopee, layari Shopee rasmi mereka sekarang!

Kulit Wajah Kini Lebih Berseri Dengan Neutrogena

Haa, promosi terakhir yang anda wajib dapatkan adalah daripada Neutrogena. Bukan selalu ya produk kecantikan nak buat diskaun!

Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 11 Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 12

Antara promosi yang anda boleh nikmati untuk Neutrogena ni adalah beli 2 Neutrogena Hydro Boost Water dan PERCUMA 1 Lotion + Cleanser + Mask dan beli 2 Neutrogena Rainbath PERCUMA 1 Ocean Mist + Pear & Green Tea. Menariknya!

Kalau anda berminat dengan promosi yang ditawarkan sempena dengan hari Shopee, layari Shopee rasmi mereka sekarang!

Menangi Hadiah Sehingga RM 31,500 Menerusi Lucky Egg

Banyakkan promosi yang ditawarkan sempena hari Shopee dan Johnson & Johnson ni? Selain diskaun hebat, anda juga berpeluang untuk menangi beberapa hadiah lumayan untuk Lucky Prize! Wow!

Antara hadiahnya adalah 3 Tufting Workshop untuk dua orang yang bernilai RM900, 10 tempat untuk Genting Glamping Dome selama 2 hari 1 malam untuk dua orang dan 20 tempat untuk The Orchid Conservatory High Tea untuk dua orang.

Selain itu, anda juga berpeluang untuk menang Klook Gift Card bernilai RM150, terhad untuk 50 orang, baucar tunai RM10 Johnson Johnson untuk 400 orang dan 500 coins Shopee untuk 1500 orang.

Cara nak sertai Lucky Prize ni pun senang je, Shopee akan berikan borang peraduan untuk diisi dan borang tersebut akan dihantar ke agensi Johnson&Johnson untuk dipilih pemenang bertuah. Siapa yang banyak luck tu, wajib cuba tau!

Bukan itu saja, anda juga dapat menikmati Gift With Purchase yang mana anda akan dapat Skin’s Bestfriends – Neutrogena Carrier Bag untuk setiap perbelanjaan minimum RM70 dan Baby Skin’s Bestfriends – Aveeno Baby Daily Moisture Lotion. Menarik!

Lagi menarik, anda juga akan dapat baucar tunai RM50 kalau anda berbelanja minimum RM200 dan baucar tunai RM60 kalau berbelanja minimum RM220.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi yang ditawarkan sempena dengan hari Shopee, layari Shopee rasmi mereka sekarang!


Produk Skin Care Neutrogena Ada Diskaun Sehingga 50%? Jom Tengok Antara Promosi Ditawarkan! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list