Artikel Terkini

Puteri Sarah Tak Akan Berdiam Diri Selagi Ira Kazar Tak Ditangkap

Puteri Sarah Tak Akan Berdiam Diri Selagi Ira Kazar Tak Ditangkap
Puteri Sarah Tak Akan Berdiam Diri Selagi Ira Kazar Tak Ditangkap 1

Perkongsian pelakon Puteri Sarah di Instagram menjadi perhatian ramai apabila menegaskan bahawa dia tidak akan berdiam diri selagi tiada tindakan diambil terhadap individu yang didakwa bersalah.

Menurut Puteri Sarah, kes membabitkan wanita yang didakwa mengganggu rumah tangganya bersama suami, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar masih berjalan meskipun mengambil masa yang lama.

BACA: “Hidup Bermadu Tak Akan Terjadi Pada Saya” – Puteri Sarah

Puteri Sarah Tak Akan Berdiam Diri Selagi Ira Kazar Tak Ditangkap 2

“Lawan tetap lawan. Takkan diam selagi yang bersalah tak ditangkap. Diam bukan bermakna kes ditutup. Kes masih berjalan, cuma ambil masa. Tak apa sikit lagi,” tulisnya.

Tegas Puteri Sarah lagi, diam bukan bermakna kes sudah ditutup dan tetap akan lawan. Kata Puteri Sarah lagi, dia sudah mendapat tarikh untuk mahkamah sivil iaitu pada tahun hadapan.

“Tidak akan diam dan takkan diam selagi yang sepatutnya tidak diambil tindakan. Slowly but surely. Court case memang ambil masa yang sangat lama. Mahkamah sivil dah dapat tarikh bicara tapi next year.,” tulisnya.

Sebelum ini menerusi Harian Metro, Puteri Sarah berharap pihak Jawi dapat berkongsi dan memberikan maklum balas agar segala persoalan terjawab.


Puteri Sarah Tak Akan Berdiam Diri Selagi Ira Kazar Tak Ditangkap 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list