Artikel Terkini

Rezeki Abang Ambulans, Nyanyi Tak Sedap Dapat RM1k

Rezeki Abang Ambulans, Nyanyi Tak Sedap Dapat RM1k
Rezeki Abang Ambulans, Nyanyi Tak Sedap Dapat RM1k 1

Rezeki Abang Ambulans, Nyanyi Tak Sedap Dapat RM1k

Program hiburan, ‘Sumbang Suara‘ kembali bersiaran di TV3 setiap hari Sabtu pada pukul 10 malam. Program tersebut masih mengekalkan hos yang sama iaitu Elly Mazlein serta penampilan Dato’ Awie dan Hazama sebagai Wakil Netizen. Terbaik!

Dalam episod kedua, seorang lelaki yang dikenali sebagai Robi, 52, berjaya membawa pulang RM1000 kerana dinobatkan sebagai pemenang ‘Sumbang Suara’ episod kedua.

Rasa gembira!

Rezeki Abang Ambulans, Nyanyi Tak Sedap Dapat RM1k 3

Menerusi temu bual bersama OhBulan, Robi memberitahu dia bekerja sebagai pemandu ambulans sejak 20 tahun yang lalu. Tambah Robi, dia suka pergi ke pusat karaoke dan menyanyi di kenduri kahwin sebelum ini. Disoal mengenai perasaan selepas berjaya membawa pulang RM1000, lelaki yang berasal dari Marang, Terengganu ini berkata dia berasa sangat gembira kerana dinobatkan sebagai pemenang ‘Sumbang Suara’ untuk episod kedua. Jelasnya lagi, dia berasa diri dihargai apabila program sebegini diadakan.

Robi turut memberi pesanan kepada individu yang tidak boleh menyanyi di luar sana agar kena sentiasa berani, membuang sifat malu dan bersemangat tatkala menyertai pertandingan seperti ‘Sumbang Suara’.

Video

Rezeki Abang Ambulans, Nyanyi Tak Sedap Dapat RM1k 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list