Infotainment

Rozita Che Wan Mohon Maaf Kepada Farah Ahmad, Wakilkan Kru & Pelakon Tahyul

Rozita Che Wan Mohon Maaf Kepada Farah Ahmad, Wakilkan Kru & Pelakon Tahyul
Rozita Che Wan Mohon Maaf Kepada Farah Ahmad, Wakilkan Kru & Pelakon Tahyul 1

Pelakon Rozita Che Wan mewakili barisan pelakon drama Tahyul tampil memohon maaf kepada pelakon berbakat besar, Farah Ahmad yang terkilan apabila namanya tidak disenaraikan dalam kredit akhir drama tersebut.

Rozita Che Wan

Rozita atau lebih mesra dengan nama Che Ta telah membuat permohonan maaf tersebut menerusi sebuah perkongsian di Instastorynya baru-baru ini.

Kami dari kru pelakon-pelakon Tahyul memohon maaf di atas ‘terlepas pandang’ pihak penyunting kerana nama Farah Ahmad tiada dalam senarai nama-nama pelakon Tahyul.

Menerusi perkongsian tersebut, Che Ta menegaskan bahawa watak Nyai Eseh yang dilakonkan Farah itu tidak mempunyai babak yang banyak namun tetap memberi kesan dalam memantapkan penceritaan drama tersebut.

Dalam pada itu, Che Ta turut menyuarakan rasa penghargaannya atas kesudian Farah untuk menerima tawaran melakonkan watak Nyai Eseh itu walaupun terpaksa berulang alik ke Kuala Lumpur dari Perlis.

Rozita Che Wan

Tambah Che Ta lagi, dia sekali lagi memohon maaf di atas kekhilafan kru Tahyul dan secara peribadi mengharapkan supaya akan ada rezeki untuk bekerjasama lagi dengan Farah pada masa akan datang.

Sekadar info, Farah Ahmad sebelum ini meluahkan kekecewaanya apabila namanya tidak disenaraikan dalam kredit akhir drama tersebut namun dia bersyukur kerana penerbit dan produksi masih ada nilai empati menyelesaikan perkara tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


Rozita Che Wan Mohon Maaf Kepada Farah Ahmad, Wakilkan Kru & Pelakon Tahyul 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo