Artikel Terkini

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan
Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 1

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan. Mengubah segalanya menjadi sebuah tempat privasi dan tenang. Bondi Beach Apartment, dapat menyediakan sebuah tempat untuk seseorang yang memerlukan ruang sendiri. Selalunya, design rumah seperti ini, dimiliki oleh mereka yang benar-benar menghargai rumah.

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 2

 

Jika dilihat, TV yang dipasangkan keluar dari atas kerana ia tidak mahu menghalang permandangan laut yang indah itu. Pereka rumah ini, lebih mementingkan ketenangan bagi pemiliknya. Oleh kerana itu, banyak design boleh dilihat design yang tenang dan simple. Tidak dilupakan, warna-warna hitam yang digabungkan dengan warna putih, dapat memberi kesan nyaman kepada penduduk.

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 4 Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 6 Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 8

Selain dari itu, kegunaan kayu jati atau kayu campuran banyak digunakan di dalam rumah ini untuk menampakkan lagi premium rumah tersebut. Tidak semestinya, kaca atau corak marble sahaja yang boleh menyerlahkan rumah, bahkan kayu yang cantik, kadang-kadang lebih sesuai. Daripada gambar yang boleh dilihat, penduduk yang membeli rumah seperti ini, tidak akan bosan untuk bangun atau buat kerja setiap hari. Ini kerana setiap hari, mereka akan tenang melihat kebiruan laut yang indah. Ia juga dapat menangani stress dalam membuat kerja.

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 10

Selain daripada melihat permandangan laut, di apartment ini juga mempunyai banyak fasiliti atau kemudahan yang diberikan kepada penduduk-penduduk disini. Kita boleh lihat, ada fasiliti gym yang boleh digunakan untuk mencergaskan diri demi melancarkan sistem-sistem badan dan minda kita. Justeru, kegunaan kayu-kayu jati di dinding, boleh dikatakan, ia lebih memberi ketenangan. Begitu juga dengan spa yang tersedia, spa juga dapat mengeluarkan peluh dalam diri kita yang boleh menyihatkan badan kita.

Tidak dilupakan juga, bilik tidur yang mempunyai katil besar dan selesa, malah ditambah pula dengan permandangan laut. Perkara-perkara seperti ini, dapat menrealisasikan kehidupan seorang introvert kerana semua perkara sudah lengkapi di sini. Jadi, saya merasakan, pereka design rumah ini, amat mementingkan privasi, ketenangan, keselesaan, kesihatan dan keinginan seseorang. Oleh kerana itu, saya boleh katakan, pereka design rumah ini, memang dia memikirkan orang-orang yang ingin keseorangan ataupun introvert.

Pereka:  Nu Infinity Sdn Bhd

 

Rumah Menatap Kebiruan Di Negara Australia Ini Jadi Tarikan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list