Artikel Terkini

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu?

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu?
Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 1

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu?

Perkongsian pengacara dan penyampai berita terkenal Hawa Rizwana yang memaparkan dirinya sedang sakan berkaraoke baru-baru ini menarik tumpuan netizen.

Luang masa bersama peminat

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 3

Tangkap layar video @hawarizwanaredz

Menerusi video yang dikongsikan di akaun TikTok milik Hawa, dia dilihat sedang sakan menyanyikan lagu popular Budak Flat, nyanyian Aman Ra. Difahamkan, video tersebut dirakam ketika Hawa sedang meluangkan masa dengan peminat.

Namun, apa yang menjadi bualan hangat netizen di ruangan komen adalah penampilan Hawa yang dikatakan memakai seluar terlalu ketat, sehingga ada yang berseloroh dan bertanya seluar adik siapa yang dipakai Hawa.

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 4 Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 5 Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 6

Walaubagaimanapun, di sebalik kecaman, ada segelintir netizen yang menegur dengan baik, dan mendoakan agar diberikan hidayah.

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 7 Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 8

‘Saya minta maaf’

Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 9

Susulan kritikan yang diterima, Hawa tampil di akaun Twitter miliknya dengan ciapan permohonan maaf, dipercayai berkaitan dengan hantaran tersebut.

Sumber: TikTok @hawarizwanaredz, Twitter @HawaRizwana


Sakan Berkaraoke, Netizen Tanya Hawa Rizwana Pakai Seluar Adik Siapa Tu? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list