Artikel Terkini

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka
Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 1

Rela korbankan bilik, untuk dapatkan ruang dapur yang luas. Inilah cita-cita setiap wanita. Ruang dapur yang luas adalah satu kepuasan. Mengenali wanita jelita ini lebih dari 13 tahun yang lalu, membuatkan tidak pernah jemu mendengar inspirasi pereka hiasan dalaman ini. Memiliki sebuah syarikat ID iaitu VSQ Interiors memberi peluang untuk dirinya berkarya untuk kediaman pelanggan yang semestinya berpuas hati dengan hasil kerja beliau.

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 2

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 4

Shini Raman,45 tahun yang menetap lebih 9 tahun di salah sebuah Kondominium di Pantai Hill Park, Bangsar ini telah menawan hati sesiapa sahaja yang datang kekediamannya. ” Tiga kali dah I buat renovation dekat dalam rumah ni, last I buat masa second PKP baru-baru ni”, kata Shini.

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 6
Ruang dapur terbuka

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 8 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 10 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 12

Ruang dapur terbuka impian Shini kini menjadi realiti.

IKLAN

Open, Morden & Luxury konsep menjadi pilihan utama Shini dalam kediaman milik beliau dan suami. Baginya ia lebih sukakan konsep yang terbuka dan kurang pembahagi di dalam rumah. Ini kerana beliau selalu menjemput sahabat handai untuk datang ke rumah. Baginya keluasan dan kebebasan untuk menjemput tetamu yang lebih dari 15 orang ini memerlukan ruang yang luas dan selesa untuk rakan-rakan selesa dalam satu masa yang sama.

Asal kediaman ini mempunyai tiga bilik tidur dan dua bilik air. Apa yang Shini lakukan untuk memiliki keluasan dapur yang luas dan selesa ini ialah dengan mengorbankan satu bilik tidur. Kini hanya dua bilik tidur sahaja yang dikekalkan bersama satu tandas yang dijadikan sebagai tandas untuk tetamu dan juga bilik tetamu.

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 14 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 16 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 18 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 20

IKLAN

Menariknya pelan lantai kediaman Shini apabila siap renovasi ini ialah ruang tamu dan dapur kering beliau serta ruang patio yang cukup luas dan selesa ini nampak seakan sekata dan selari dalam elemen dekorasi. Pemilihan set perabot yang minimal membuatkan setiap ruang mempunyai keselesaan yang tersendiri.

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 22 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 24 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 26 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 28 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 30 Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 32

Sistem pengudaraan yang bebas dalam ruang kediaman ini membuatkan asyik dibuai deruan angin sepoi-sepoi bahasa tak kala berada di dalam ruang tamu, patio mahupun di kabinet pulau yang dibina oleh Shini ini.

IKLAN

Layari video Penuh Kediaman Shini di Youtube IMPIANATV:

Artikel Berikut: Pintu Rumah Ajaib Wujud? Terus Ke Alam Lain Ke? Baca Dan Lihat Gambar Dalam Artikel Ini

 

 

Sanggup Korbankan Satu Bilik Untuk Miliki Ruang Dapur Terbuka 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list