Artikel Terkini

“Saya Amat Terbuka” – Adam Shahz Nak Bersemuka Dengan Fatin Afeefa, Mahu Tuntut Hak Penjagaan Anak

“Saya Amat Terbuka” – Adam Shahz Nak Bersemuka Dengan Fatin Afeefa, Mahu Tuntut Hak Penjagaan Anak
“Saya Amat Terbuka” – Adam Shahz Nak Bersemuka Dengan Fatin Afeefa, Mahu Tuntut Hak Penjagaan Anak 1

Sebelum ini kecoh tentang konflik rumah tangga pelakon Adam Shahz dan bekas isteri, Fatin Afeefa yang menarik perhatian orang ramai.

Tidak mahu memanjangkan isu, Adam Shahz mendedahkan dia mahu bersemuka dengan Fatin bagi menyelesaikan kemelut yang dihadapi.

Memetik laporan mStar, Adam atau nama sebenarnya Nor Shah Azli Abdol Ghani, 41, memberitahu Fatin telah menyekat nombor telefon menjadikannya sukar untuk berjumpa namun dia bersikap terbuka jika bekas isterinya itu mahu bersemuka dan berbincang.

Sekarang ini nombor telefon saya sudah disekat dan sukar untuk berjumpa. Tetapi jika dia mahu bersemuka dan berbincang untuk selesaikan semua masalah saya amat terbuka.”

Tambahnya lagi, segala hasil keputusan perbincangan perlulah dimeterai di mahkamah kerana tidak mahu hanya berjanji mulut sahaja.

Segala keputusan perbincangan itu nanti haruslah berakhir di mahkamah. Saya sudah serik dengan janji selama ini. Selepas lima tahun berpisah asyik cakap mulut sahaja dan beginilah jadinya.”

Bercerita tentang nafkah anak, Adam menafikan kenyataan yang dikeluarkan oleh Fatin yang mendakwa dia gagal membayar tuntutan nafkah bulanan seperti ditetapkan selepas mereka bercerai pada 30 Mei 2017.

Adam juga memberitahu Fatin menghalang dia daripada berjumpa dengan anak-anak dan mahu mengambil keputusan untuk membawa perihal tersebut ke mahkamah bagi menuntut hak penjagaan anak.

Pastinya saya akan bawa hal ini ke mahkamah dan menuntut hak penjagaan anak. Saya mahu pertahankan hak saya dan bukan sekadar timbulkan provokasi.”

Pelakon filem Juvana itu menyatakan mengetahui banyak kenyataan yang dikeluarkan Fatin melalui penceritaan orang sekeliling dan tidak dapat mengelak daripada menjadi bahan kecaman.

Dalam pada itu, Adam juga berharap agar Fatin tidak membuka kisah lama tentang perihal rumah tangga mereka kepada orang ramai.

“Saya Amat Terbuka” – Adam Shahz Nak Bersemuka Dengan Fatin Afeefa, Mahu Tuntut Hak Penjagaan Anak 2


2 hari lalu

“Pastu Acah-Acah Victim Kata Aku Tak Tengok Anak” – Adam Shahz Kena ‘Block’ Dengan Siapa?


“Saya Amat Terbuka” – Adam Shahz Nak Bersemuka Dengan Fatin Afeefa, Mahu Tuntut Hak Penjagaan Anak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list