Artikel Terkini

‘Saya nak mengalami sendiri keadaan sebenar seperti penumpang biasa’

‘Saya nak mengalami sendiri keadaan sebenar seperti penumpang biasa’
'Saya nak mengalami sendiri keadaan sebenar seperti penumpang biasa' 1

KUALA LUMPUR – Menteri Pengangkutan, Anthony Loke Siew Fook akan mengadakan mesyuarat dengan pengurusan tertinggi Prasarana Malaysia Berhad (Prasarana) pada minggu ini bagi membincangkan penambahbaikan perkhidmatan pengangkutan awam setelah beliau meninjau perkhidmatan LRT Laluan Kelana Jaya pada waktu puncak hari ini.

Katanya, pada tinjauan antara pukul 5 petang hingga 7 malam itu beliau mendapati keadaan cukup sesak menyebabkan penumpang tidak selesa.

“Saya tidak memaklumkan kepada pihak pengurusan Prasarana dan pihak media kerana saya nak mengalami sendiri keadaan sebenar seperti penumpang-penumpang biasa untuk merasai apa yang mereka perlu lalui setiap hari,” katanya dalam hantaran di laman Facebook miliknya, hari ini.

Menurut Anthony, berikutan itu beliau memahami kesulitan yang dihadapi penumpang LRT tersebut.

Tambah beliau, mesyuarat yang akan diadakan itu juga akan membincangkan hala tuju perkhidmatan awam di negara ini. – MalaysiaGazette.

'Saya nak mengalami sendiri keadaan sebenar seperti penumpang biasa' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list