Artikel Terkini

“Saya Sangat Hargai Insan Bernama Ungku Ismail”

“Saya Sangat Hargai Insan Bernama Ungku Ismail”
“Saya Sangat Hargai Insan Bernama Ungku Ismail” 1

Selepas sebulan dimasukkan ke hospital akibat pendarahan dalam paru-paru, pelakon Nad Zainal memaklumkan dia sudah dibenarkan pulang ke rumah.

Menerusi satu sesi siaran langsung di aplikasi TikTok, Nad meluahkan rasa syukur apabila diberi peluang kedua serta memerlukan rehat secukupnya.

BACA: Nad Zainal Dah Boleh Ketawa, Tak Lagi Dirawat Di ICU

Katanya lagi, keadaannya masih belum sembuh sepenuhnya serta mudah mengalami masalah pernafasan pendek dan tidak boleh banyak bercakap.

Nad juga terharu dengan keprihatinan rakan artis yang menjayakan tabung dana kecemasan bagi menampung kos rawatannya.

Memetik Harian Metro, ketika sesi Live itu juga, Nad berkata buat masa ini aktor Ungku Ismail antara individu yang rapat dengannya. Ujarnya, aktor itu banyak membantu dan menjawab segala spekulasi mengenai dirinya.

“Pada waktu ini, dia individu yang rapat dengan saya. Saya sangat menghargai insan bernama Ungku Ismail Aziz. Dia banyak membantu beri semangat dan menjawab segala spekulasi. Itu sajalah. Saya tak nak jawab lagi,” katanya.

Terdahulu, Nad dimasukkan ke Hospital Pakar KPJ Ampang Puteri sejak 20 November lalu akibat jangkitan kuman pada paru-paru.


“Saya Sangat Hargai Insan Bernama Ungku Ismail” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list