Artikel Terkini

“Saya Tertekan & Sukar Tidur Lihat Gambar Kemaluan Lelaki”

“Saya Tertekan & Sukar Tidur Lihat Gambar Kemaluan Lelaki”
“Saya Tertekan & Sukar Tidur Lihat Gambar Kemaluan Lelaki” 1

Pendakwah bebas, Firdaus Wong mengatakan dia mengalami kemurungan sejak menerima kes gangguan seksual membabitkan pendakwah terkenal, Ebit Lew.

Memetik Kosmo, Firdaus berkata tekanan tersebut berpunca daripada kerap melihat mesej berbaur gangguan seksual serta gambar kemaluan lelaki sehingga sukar tidur malam.

BACA: Ebit Lew Hantar Gambar Kemaluan Lelaki Kepada Pengadu – Saksi

“Semenjak menerima kes itu dan melihat begitu banyak mesej serta gambar kemaluan lelaki, saya sendiri yang merupakan lelaki tertekan dan sukar untuk tidur malam kerana imej-imej itu sering berlegar di minda,” katanya.

Ditanya mengenai mesej yang dihantar oleh saksi menerusi kumpulan di aplikasi Whatsapp iaitu ‘NOBODY’ yang bertulis ‘Amaran!! keburungan-keburungan’ sebenarnya berlaku kesilapan ejaan dan perkataan yang dimaksudkan adalah kemurungan.

“Perkataan keburungan-keburungan adalah kesalahan ejaan daripada saya sendiri yang sepatutnya bermaksud kemurungan-kemurungan,” katanya.

Terdahulu, Ebit berhadapan dengan 11 pertuduhan membuat hantaran gambar dan perkataan lucah bermaksud mengaibkan kehormatan mangsa melalui aplikasi WhatsApp antara Mac hingga Jun 2021 mengikut Seksyen 509 Kanun Keseksaan.


“Saya Tertekan & Sukar Tidur Lihat Gambar Kemaluan Lelaki” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list