Artikel Terkini

Sebulan Penggambaran, Alif Satar Bawa Isteri & Anak-Anak Menetap Di Langkawi

Sebulan Penggambaran, Alif Satar Bawa Isteri & Anak-Anak Menetap Di Langkawi
Sebulan Penggambaran, Alif Satar Bawa Isteri & Anak-Anak Menetap Di Langkawi 1

Pelakon Alif Satar mengambil keputusan untuk membawa isteri serta anak-anak menetap di Langkawi selama sebulan kerana tidak mahu berjauhan ketika menjayakan penggambaran filem Pulau.

Memetik mStar Online, Alif berkata dia membuat keputusan untuk membawa keluarga bersama selepas dimaklumkan lokasi penggambaran diadakan di pulau peranginan berkenaan.

BACA: Dapat Tengok Perarakan Bawa Keranda Ratu Elizabeth II, Netizen Kata Alif Satar Bertuah

“Bila pengarah telefon dan beritahu ada cerita seram tajuk Pulau dan Alif bersyukurlah sebab ada job. Tetapi dia cakap penggambaran di Langkawi selama sebulan.

“Akhirnya saya buat keputusan untuk ajak sekali isteri dengan anak-anak duduk di Langkawi sepanjang saya lakukan penggambaran,” katanya.

Selain Alif, filem tersebut turut menampilkan barisan pelakon antaranya Amelia Henderson, Alexander Henderson, Wan Hanafi Su, Ms Puiyi dan bakal ditayangkan di pawagam pada 9 Mac nanti.


Sebulan Penggambaran, Alif Satar Bawa Isteri & Anak-Anak Menetap Di Langkawi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list