Artikel Terkini

Semua pihak jangan buat onar masa proses peralihan kepimpinan

Semua pihak jangan buat onar masa proses peralihan kepimpinan
Semua pihak jangan buat onar masa proses peralihan kepimpinan 1

KUALA LUMPUR – Semua pihak dinasihati tidak mewujudkan suasana tidak harmoni dalam proses peralihan kepimpinan kerajaan sekarang.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani berkata, tindakan tegas akan diambil ke atas mana-mana pihak tidak bertanggungjawab melakukan sebarang provokasi atau membangkitkan isu perkauman dan agama.

“Orang ramai diminta tidak menganjurkan sebarang perhimpunan atau perarakan berkaitan politik di tempat terbuka dalam masa terdekat demi keselamatan dan kententeraman awam.

“Pemilik akaun media sosial turut dinasihatkan untuk menjaga adab dan tingkah laku dalam mengeluarkan sebarang paparan yang boleh mencetuskan kegusaran pada masyarakat,” katanya dalam satu kenyataan malam ini.

Acryl Sani juga mengucapkan tahniah kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dilantik menjadi Perdana Menteri Ke-10 hari ini.- MalaysiaGazette

Semua pihak jangan buat onar masa proses peralihan kepimpinan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list