Artikel Terkini

Seorang Pereka Pentas Makeover Kediaman PPR

Seorang Pereka Pentas Makeover Kediaman PPR
Seorang Pereka Pentas Makeover Kediaman PPR 1

Kediaman jenis PPR ini mendapat nafas baru pada PKP yang lalu. Pemilik rumah ini meminta seorang Pereka pentas mengubah suai rumahnya, yang saat itu Along Hazirini ini tiada sebarang pekerjaan untuk menghias pentas. Ini membuatkan Along Hazirin ini mengambil masa terluangnya untuk menghias kediaman tersebut.

Setiap sudut dalam rumah ini diubah rupa dan susun aturnya. Perabot lama yang sudah lusuh dan usang diganti dengan yang lebih sesuai untuk ruang tamu yang berkeluasan 20 x 10 kaki yang ini. Menurut Along Hazirin ruang dapur juga akan diubah dengan wajah yang lebih segar dan selesa. Bilik air juga tidak ketinggalan untuk mendapat sentuhan dan nafas baru.

Video yang dikongsikan beliau ini adalah semata-mata untuk berkongsi ilmu dengan followers yang suka nak makeover rumah sendiri. Semua orang boleh buat jika ada kehendak dan kemahuan. Makeover bukan lah satu perkara yang mudah untuk kita buat sendiri kalau tiada perancang yang rapi sebelum memulakan sesuatu.

Jika dilihat di dalam video yang di kongsikan oleh Along Hazirin ini beliau, membuat lakaran sepenuhnya untuk setiapa ruang yang ingin di ubah suainya. Jom kita lihat hasil kediaman PPR ini.

Nak macam-macam info lagi? Join Channel Telegram Geng Laman IMPIANA & CHANNEL IMPIANA

https://t.me/GENGLAMANIMPIANA

https://t.me/impianamy

Seorang Pereka Pentas Makeover Kediaman PPR 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo