Artikel Terkini

Setiap Hari Anak Minta Papa Baru, Lufya Omar Selesa Hidup Tanpa Suami

Setiap Hari Anak Minta Papa Baru, Lufya Omar Selesa Hidup Tanpa Suami
Setiap Hari Anak Minta Papa Baru, Lufya Omar Selesa Hidup Tanpa Suami 1

Sudah dua tahun bergelar ibu tunggal, pelakon Lufya Omar berkata dia masih belum terbuka hati lagi untuk mencari pengganti.

Memetik mStar Online, Lufya berkata meskipun perkahwinannya sebelum ini gagal namun dia tidak trauma, sebaliknya anaknya juga turut menggalakkanya untuk berkahwin.

BACA: Berjiran Dengan Awal Ashaari, Lufya Omar Dedah Nak Hantar Blender Pun Kena Minta Izin Management

“Saya belum terbuka hati… bukan sebab trauma. Tapi sebab saya rasa kehidupan sekarang lebih bahagia. Sebab saya ada bisnes bakery dan sibuk dengan perniagaan itu.

“Tambahan pula, saya gembira jalani kehidupan bersama anak saya. Disebabkan seronok bersama anak dan sibuk berniaga, saya tak rasa pun kesunyian.

“Ikutkan anak memang galakkan saya berkahwin… hari-hari tanya bila nak cari ‘new papa’. Apa-apa pun saya berserah pada Allah. Doa yang terbaik untuk kehidupan saya,” katanya.

Terdahulu, Lufya mendirikan rumah tangga dengan Dr Che Hafiz mendirikan rumah tangga pada tahun 2016, namun mengambil keputusan untuk berpisah pada Jun 2020.

Hasil perkongsian hidup, pasangan itu dikurniakan seorang anak perempuan, Laana Haura kini berusia empat tahun.


Setiap Hari Anak Minta Papa Baru, Lufya Omar Selesa Hidup Tanpa Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list