Artikel Terkini

Shiera Dah Telefon Minta Kepastian, Sakinah Minta Keluarga Tak campur Hal Rumah Tangga

Shiera Dah Telefon Minta Kepastian, Sakinah Minta Keluarga Tak campur Hal Rumah Tangga
Shiera Dah Telefon Minta Kepastian, Sakinah Minta Keluarga Tak campur Hal Rumah Tangga 1

Semalam, perkongsian pelakon Sharifah Sakinah di Instagram mencetuskan tanda tanya mengenai status rumah tangganya dengan jejaka berasal dari Sweden iaitu Michael Hensen.

Memetik mStar Online, kakak kepada pelakon itu iaitu Sharifah Shahirah yang dihubungi berkata dia mengetahui tentang status dibuat Sakinah selepas dimaklumkan oleh anaknya.

BACA: “Kami Tak Boleh Lagi Jadi Pasangan” – Kapsyen Sharifah Sakinah Cetus Tanda Tanya

Menurut Shahirah atau lebih mesra disapa Shiera, berkata dia sudah menghubungi Sakinah untuk bertanyakan mengenai perkara tersebut namun diminta untuk tidak campur hal rumah tangganya.

“Saya memang tak tengok posting dia di Instagram, saya dapat tahu pun apabila anak tunjuk pada saya dan terfikir onar apa pula yang dibuatnya kali ini. Saya ada menghubungi Sakinah bagi mendapatkan kepastian tapi dia minta keluarga jangan masuk campur.

“Sakinah cuma cakap, what happened in the net stay in the internet… saya pun tak tahu apa gimik dia kali ini,” katanya.

Dalam pada itu, Shiera berkata dia bukan individu yang sesuai untuk ditanya mengenai hal rumah tangga adiknya serta mengatakan adalah lebih baik jika Sakinah menyelesaikan sendiri hal tersebut.

“Keluarga semua pun tenang sahaja dengar spekulasi terbaharu ini, biarlah orang nak buat spekulasi apa pun. Ada orang ambil peduli ke? Biarlah dia sendiri yang mengesahkan tentang perkara itu dan ia bukan kerja saya,” katanya.

Semalam, dalam satu perkongsian Sakinah memberitahu dia dan Michael mempunyai banyak perbezaan sehingga mereka tidak sesuai lagi menjadi pasangan.


Shiera Dah Telefon Minta Kepastian, Sakinah Minta Keluarga Tak campur Hal Rumah Tangga 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list