Infotainment

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti!
Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 1

Sebut je Mitsui Outlet Park KLIA Sepang semua mesti tau ni port baik untuk mendapatkan barangan berjenama dan berkualiti pada harga yang lebih berpatutan. Bukan itu saja, pilihan yang ditawarkan juga lebih banyak dan memang rambang matalah kalau ke sini.

Masuk saja hujung tahun, macam biasalah semua pusat membeli-belah tak ketinggalan mengadakan Year End Sales (Y.E.S) dan inilah masa terbaik untuk anda shopping sakan. Yelah penat kerja setahun, inilah masa untuk reward diri sendiri!

Tak perlu fikir dua kali nak belanja duit anda ke mana, BeautifulNara nak suruh anda terus ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang, sebab sekarang ni ada promosi sehingga 70 peratus untuk barangan berjenama dan siap ada tambahan outlet jenama terkenal yang baru di buka. Syoknya!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 2

Enjoy diskaun sehingga 70 peratus bila berbelanja!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 3

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 4 Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 5

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 6

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 7

Siapa yang tak suka diskaun bila shopping? Anda boleh check out jenama di bawah yang menawarkan diskaun gila-gila yang anda tak boleh lepaskan!

Selain jenama ni banyak lagi outlet-outlet seperti Michael Kors, Bonia,  Brooks Brothers, Geox, Hackett London yang turut mengadakan promosi sempena jualan akhir tahun ni. 

Jangan lupa juga untuk singgah 8 outlet terbaru di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang, sebab outlet-outlet ni turut tak ketinggalan menawarkan promosi sempena akhir tahun dan pembukaan cawangan terbaru. Check it out guys!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 8

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 9

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 10

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 11

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 12

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 13

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 14

Dekorasi A Snowy Christmas sambut kedatangan pengunjung 

Waktu Krismas macam ni, perkara paling menarik ialah menyaksikan dekorasi perayaan di pusat membeli-belah. Mitsui Outlet Park KLIA Sepang nampaknya tak ketinggalan menghias pusat membeli belah ni. Kalau anda kaki OOTD, wajib singgah sebab hiasan Krismas kat sini cantik sangat.

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 15

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 16

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 17

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 18

Kredit gambar: @nanabebu

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 19

Kredit gambar: @syuhailarzm

Kredit gambar: @chanwon92

Shopping & Toyota VIOS terbaru mungkin jadi milik anda!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 20

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 21

Wow seksinya VIOS ni! Jomlah shopping di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang dan kereta ni mungkin menjadi miliki anda. Syarat dia mudah saja, anda hanya perlu berbelanja minima RM500 dengan dua resit pembelian, imbas dan isi borang penyertaan secara atas talian. 

Peraduan sah dari 15 November sehingga 2 Januari 2022.

*Tertakluk terma dan syarat

 

Giveaway Bernilai Sehingga RM150,000 Menanti. Wow!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 22

Dah seronok shopping tu, jangan lupa pula untuk tebus ganjaran anda. Hadiah sehingga RM150,000 menanti. Apa yang  anda perlu buat hanyalah membuat perbelanjaan minima RM300 dalam dua resit pembelian kemudian pergi ke booth yang disediakan untuk Flip & Win ganjaran segera! 

Ini terhad untuk 300 pelanggan terawal dan pada tarikh yang ditetapkan.Siapa cepat dia dapat.

*Tertakluk terma dan syarat

 

Christmas Countdown Sales

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 23

Haaa.. Sebab nak dekat Krismas ni, bagi yang menyambut perayaan ni mesti banyak hadiah yang nak dibeli bagi yang tak menyambutnya pula, inilah masa nak miliki barangan berjenama.

Apa yang menarik juga bila shopping di disini ialah terdapat Christmas Countdown Sale di mana pada tarikh 17-19 Disember ini, waktu beroperasi akan dilanjutkan hingga jam 12 tengah malam.

Masa ni juga anda boleh rebut cashback segera semasa Happy Hours yang akan berlangsung dari jam 9PM-12AM. Ini terhad untuk 300 pelanggan terawal dan pada tarikh yang ditetapkan.Siapa cepat dia dapat.

*Tertakluk terma dan syarat

 

Masa ni juga akan ada Happy Hours Sale yang menawarkan diskaun tambahan untuk pengunjung. Rugi kalau terlepas, boleh jimat banyak tu!

Tebus Hadiah Eksklusif Dari Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 24

Hanya dengan belanja minima RM200 dengan dua resit pembelian di mana-mana outlet, anda akan dapat Limited-Edition Christmas Badge, terhad untuk 50 pelanggan pertama setiap hari sementara stok masih ada! 

Tarikh sah dari 27 November sehingga 26 Disember 2021!

Pengguna HSBC? Ni special untuk anda!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 25

Bagi pengguna kad kredit HSBC, tawaran ini khas untuk anda. Miliki Godiva Chocolate Gift Set dengan membuat perbelanjaan minima RM2,000 dalam minima 2 resit pada hari yang sama menggunakan kad kredit HSBC di outlet jenama mewah yang mengambil bahagian.

*Terhad kepada 750 pelanggan pertama setiap hati & sementara stok masih ada.

 

Ganjaran pulangan tunai segera menanti!

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 26

Istimewa menjelang Christmas Eve dan Tahun Baru 2022, anda boleh menebus baucar tunai untuk pembelian seterusnya hanya dengan melakukan perbelanjaan minima RM200 dalam 2 resit pembelian daripada mana-mana outlet ada hari yang sama. Simpan tarikh di bawah untuk tak terlepas promosi ni:

-Tarikh: 24-26 Disember 2021 (terhad 500 pelanggan pertama setiap hari)

-Tarikh: 31 Disember 2021-2 Januari 2022 (terhad 300 pelanggan pertama setiap hari)

-Masa: 12PM – 7PM 

Make Wishes Come True sempena sambutan Hari Krismas

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 27

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 28

Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 29

Sempena dengan Hari Natal yang bakal menjelang, sambil anda berbelanja tu, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang nak mengajak anda beramal dengan memenuhi wishlist anak-anak yatim melalui Charitable Acts.

Pada hujung minggu 18&19, 24&25 Disember 2021, anda boleh menyaksikan persembahan carol yang diadakan pada jam 4PM sehingga 5PM.

Banyak sungguh promosi yang Mitsui Outlet Park KLIA Sepang buat kali ni, rasa masa tak cukup sehari kalai nak shopping!

Untuk sebarang maklumat lanjut anda boleh layari laman sesawang rasmi Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. Jangan lupa untuk ikuti Facebook dan Instagram untuk update promosi terbaru! 

Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Alamat: Persiaran Komersial, KLIA, 64000 Sepang, Selangor

Waktu Operasi: 10 pagi sehingga 10 malam setiap hari

BeautifulNara mengucapkan Selamat Hari Natal kepada semua yang menyambutnya.


Shopping & Boleh Menang VIOS? Jom Serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sekarang. Banyak Diskaun Menanti! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo