Artikel Terkini

Shuib Kembali Terbuka Hati Cari Pengganti Selepas Anak-Anak Beri Petunjuk

Shuib Kembali Terbuka Hati Cari Pengganti Selepas Anak-Anak Beri Petunjuk
Shuib Kembali Terbuka Hati Cari Pengganti Selepas Anak-Anak Beri Petunjuk 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Sejak pemergian penyanyi terkenal, Siti Sarah Raissudin pada 9 Ogos tahun lalu ternyata meninggalkan kesan mendalam buat Shuib yang terpaksa membesarkan 4 orang anaknya tanpa insan tersayang di sisi.

Artikel Berkaitan:

Selepas pemergian insan tersayang, Shuib juga kerap digosipkan dengan beberapa selebriti atau usahawan wanita di Malaysia.

Akhirnya Shuib memberitahu bahawa anak-anaknya mula memberi petunjuk ingin ibu baharu supaya dapat menjaga dan menjadi peneman mereka.

Shuib Kembali Terbuka Hati Cari Pengganti Selepas Anak-Anak Beri Petunjuk 2

Shuib Kembali Terbuka Hati Cari Pengganti Selepas Anak-Anak Beri Petunjuk 3

Menurut laporan Gempak, Shuib juga mengatakan hatinya sudah bersedia untuk memulakan kehidupan dengan pasangan yang baru buat dirinya dan ibu kepada anak-anaknya setelah kehilangan insan yang tersayang.

Bekas anggota Sepahtu tersebut juga berkongsi ciri-ciri seorang ibu kepada anak-anaknya lebih penting daripada ciri-ciri seorang isteri untuk dirinya. Tetapi baginya kalau mendapat seseorang wanita yang memahami dan serasi dengannya adalah satu kelebihan buatnya.

Sementara itu, Shuib juga mengatakan dia perasan anak-anaknya seperti mahunya mencari pengganti buat ibu mereka tetapi buat masa sekarang belum ada rasa nak berkongsi mengenainya.

Siti Sarah Raissuddin meninggal dunia selepas melahirkan anak keempat, Ayash Affan dalam keadaan dijangkiti Covid-19 pada masa itu di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).


Shuib Kembali Terbuka Hati Cari Pengganti Selepas Anak-Anak Beri Petunjuk 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list