Artikel Terkini

Spotify Wrapped 2022 Kini Boleh Diakses Pengguna

Spotify Wrapped 2022 Kini Boleh Diakses Pengguna
Spotify Wrapped 2022 Kini Boleh Diakses Pengguna 1

Disember datang lagi dan seperti tahun sebelumnya Spotify Wrapped 2022 juga kini boleh diakses pengguna platform penstriman muzik nombor satu dunia. Seperti Wrapped sebelum ini, pengguna boleh melihat sendiri lagi yang paling banyak didengari, artis paling banyak distrim, podsiar dan juga genre yang didengari.

Spotify Wrapped 2022 Kini Boleh Diakses Pengguna
Spotify Wrapped 2022 Kini Boleh Diakses Pengguna 6

Tahun in sekali lagi Wrapped hanya boleh diakses menerusi aplikasi Android dan iOS dengan ia dipaparkan dalam bentuk Stories beranimasi. Selain menunjukkan kandungan yang didengari sepanjang tahun, Wrapped juga memberitahu jenis muzik yang didengari pengguna di waktu pagi, petang dan malam.

Jenis pendengar muzik juga diklasifikasikan buat pertama kali dalam sejarah Wrapped. Selepas kesemuanya dipaparkan, pengguna boleh memilih untuk menyimpan senarai main Spotify Wrapped 2022 peribadi dalam aplikasi. Spotify Wrapped 2022 boleh diakses pengguna menerusi pautan di bawah.

Spotify Wrapped 2022 Kini Boleh Diakses Pengguna 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list