Artikel Terkini

Stephen Chow Buka Akaun Instagram Semata-Mata Untuk Cari Bakat Web3

Stephen Chow Buka Akaun Instagram Semata-Mata Untuk Cari Bakat Web3
Stephen Chow Buka Akaun Instagram Semata-Mata Untuk Cari Bakat Web3 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Stephan Chow, seorang pelakon dan pengarah filem terkenal di Hong Kong membuka satu akaun Instagram untuk merekrut atau mengambil mereka yang berbakat dalam Web3.

Artikel Berkaitan:

Web3, dikenali sebagai evolusi internet yang baharu, menggabungkan konsep seperti teknologi blockchain dan pembelajaran mesin.

Stephen Chow Buka Akaun Instagram Semata-Mata Untuk Cari Bakat Web3 2

Chow, bintang komedi klasik iaitu Shaolin Soccer pada tahun 2001 dan Kungfu Hustle pada tahun 2004 telah berkongsi gambar dirinya dengan menulis pengambilan mengenai bakat Web3 tersebut dalam bahasa Cina.

“Saya mencari bakat yang hebat untuk Web3 dan membantu untuk mencipta masa depan yang kreatif,” tulisnya dalam kapsyen di Instagram tersebut.

Sementara itu, dia juga memasukkan senarai keperluan untuk mendapatkan peranan Web3 itu termasuklah pengetahuan tentang Web3, pengalaman pengurusan projek, bijak dan mempunyai sikap yang baik.

Lelaki yang berusia 60 tahun itu, tidak pernah memiliki akaun media sosial sebelum ini, turut menulis ‘hashtag’ seperti #CreateWithStephen, bagi sesiapa sahaja yang berminat memaklumkan kepadanya melalui hashtag tersebut.

Walau bagaimanapun, Chow mempunyai lebih daripada 113,000 pengikut di akaun Instagram selepas hanya 19 jam menggunakan akaun tersebut untuk merekrut bakat yang berminat dengan Web3.

Walaupun akaun Instagram itu tidak mempunyai ‘verified’ iaitu tanda biru, tetapi telah disahkan oleh syarikat media bahawa bintang terkenal itu mengendalikan akaun tersebut dan ia adalah sahih.

“Saya akan memilih orang yang berminat dengan Web3 ini secara peribadi,” kata Chow yang mengakhiri mesej pengambilannya untuk bakat Web3 itu. Tidak dapat dipastikan sama ada Chow akan terus aktif di Instagram selepas ini atau akan menutupnya selepas beliau berjaya menemui bakat yang beliau cari.


Stephen Chow Buka Akaun Instagram Semata-Mata Untuk Cari Bakat Web3 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list