Infotainment

“Tak Ada Istilah Segan Hanya Menghormati..” Ibu Mentua Tiri Nafi Tidak Selesa Dengan Menantu, Shuib Sepahtu

“Tak Ada Istilah Segan Hanya Menghormati..” Ibu Mentua Tiri Nafi Tidak Selesa Dengan Menantu, Shuib Sepahtu
“Tak Ada Istilah Segan Hanya Menghormati..” Ibu Mentua Tiri Nafi Tidak Selesa Dengan Menantu, Shuib Sepahtu 1

Turut terpalit dengan kata-kata tidak enak daripada sesetengah pengguna media sosial, ibu tiri kepada Allahyarhamah Siti Sarah Raissuddin, Siti Fatimah Suberi mengakui agak terkejut apabila ada dakwaan timbul yang mengatakan menantunya, Shuib kelihatan seperti agak segan ketika berkumpul satu keluarga bersama-sama.

Fatimah yang lebih mesra disapa sebagai Makder ini ada memuat naik sebuah hantaran tangkap layar perbualan seorang individu yang menegur mengenai hal berkaitan hubungan kekeluargaan mereka.

Tampil menjelaskan isu tersebut, Fatimah berkata istilah segan tidak pernah wujud memandangkan mereka adalah satu keluarga dan hanya menghormati antara satu sama lain.

Mungkin apa yang orang nampak ingat Shuib segan dengan saya tapi sebenarnya kami saling menghormati.

Tambahnya lagi, tiada istilah menantu tiri atau apa-apa saja seperti yang didakwa netizen dan Fatimah menegaskan bahawa Shuib merupakan salah seorang daripada ahli keluarganya.

Terdahulu, seorang individu telah menghantar sebuah mesej berbunyi “Assalam makde, ada sesuatu nak kongsikan sebab saya tengok story makder sebelum ini saya tengok Shuib macam segan sikit dengan makder. Semoga bermanfaat.”

Dalam hantaran yang sama, individu itu turut menyertakan sepotong artikel yang menyentuh isu hukum hakam antara mentua tiri dan menantu lelaki.

Majlis tahnik dan cukur jambul Ayash Affan


2 minggu lalu

“Tak Kisah Orang Kata Saya Belum ‘Move On’..” Shuib Masih Tunggu Arwah Isteri Datang Dalam Mimpi


“Tak Ada Istilah Segan Hanya Menghormati..” Ibu Mentua Tiri Nafi Tidak Selesa Dengan Menantu, Shuib Sepahtu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list