Artikel Terkini

‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah

‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah
‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah 1

‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah

Desas-desus mengenai pengarah terkenal, Syamsul Yusof sudah berkahwin dengan anak kepada pelakon veteran, Kazar Saisi iaitu Ira Kazar masih menjadi bualan hangat netizen.

Artikel berkaitan : Yusof Haslam Serah Kepada Syamsul Yusof Cari Jalan Diredai Allah – ‘Sebagai Ibu Bapa, Kami Sentiasa Mendoakan Yang Terbaik’

Artikel berkaitan : Anak Didakwa Punca Keretakan Rumah Tangga Puteri Sarah & Syamsul Yusof, Kazar Tampil Bersuara – ‘Kalau Boleh Berdamailah..’

Artikel berkaitan : Nampak Ada ‘Baby Bump’, Netizen Syak Puteri Sarah Hamil Anak Ketiga – ‘Saya Agak Berisi Sebab Sedang Bahagia Tapi…’

Doa orang dianiaya pasti dimakbulkan

‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah 3

Pelakon Puteri Sarah Liyana pernah mendakwa suaminya sudah berkahwin dengan Ira di Thailand, namun Syamsul masih tidak mahu mengaku.

Walaupun saya sedang bercuti, tapi ramai yang memberikan maklumat kepada saya. Jika sebelum ini mereka (Syamsul dan Ira) dikatakan sudah kahwin, terbaharu sumber lain pula cakap mereka dah kahwin di Thailand.

Kata aktres berusia 37 tahun ini, dia percaya kebenaran pasti akan terbongkar dan doa orang yang dianiaya akan dimakbulkan oleh Allah SWT.

Saya tidak kisah sejauh mana kesahihan perkara itu, tapi apa yang pasti kebenaran pasti akan terbongkar juga. Sebab saya percaya, doa orang yang dianiayai ini dimakbulkan Allah SWT.

Tak terkesan dengan pandangan negatif

‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah 4

Dalam pada itu, Puteri Sarah mengakui tidak terkesan dengan pandangan negatif warganet terhadap dirinya yang mengatakan dia sudah membuka aib suaminya sendiri di media sosial.

Biarlah orang nak cakap dan panggil saya apa sekali pun. Mereka tidak berada di tempat saya. Selama ini saya tanggung seorang diri. Hanya saya dan keluarga tahu segalanya.

Alhamdulillah, sejak kembali aktif berlakon rezeki tak pernah putus. Saya beli kereta baharu dan bawa anak-anak bercuti pun menggunakan duit titik peluh sendiri.

Pelakon drama Melastik Ke Hatimu juga tidak mahu memikirkan perkara terbabit kerana sedang menikmati percutian bersama anak-anak.

Sekarang ini, biar saya menikmati percutian bersama anak-anak dulu. Balik saja ke tanah air, saya akan uruskan semuanya.

Sumber : Harian Metro

‘Tak Kisah Sejauh Mana Kesahihan Perkara Itu Tapi Doa Orang Dianiaya Termakbul’ – Puteri Sarah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list