Infotainment

Tak Menang Tangan Melayan, DS Vida Sahkan Janda Kelantan ‘Saham Tinggi’

Tak Menang Tangan Melayan, DS Vida Sahkan Janda Kelantan ‘Saham Tinggi’
Tak Menang Tangan Melayan, DS Vida Sahkan Janda Kelantan ‘Saham Tinggi’ 1

Berita pernikahan antara penyanyi rap Caprice bersama isteri yang dahulunya ibu tunggal anak seorang telah meraih perhatian ramai orang termasuklah usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Vida.

Jelasnya, memang diperakui golongan janda yang berasal dari Kelantan sering menjadi rebutan dan turut menjadikan contoh ramai lelaki bujang mengahwini ibu tunggal sebagai salah satu bukti yang menunjukkan mereka ini masih memiliki ‘saham’ yang tinggi.

Saya setuju 200 peratus saham janda lagi tinggi dan lebih mahal berbanding anak dara, pasti ramai yang tercabar dengan janda terutama janda Kelantan. Saya tengok dekat TikTok pun ramai lelaki nak kahwini janda.

Kata Vida,  golongan ini sudah pandai berhias dan mencantikkan diri sekaligus membuatkan anak teruna lebih memilih untuk memperisterikan seorang janda.

Dedah jutawan kosmetik ini lagi,  setelah lebih 4 tahun memegang status ibu tunggal, dia pernah dihampiri beberapa orang lelaki bujang yang menyatakan hasrat untuk menjadikannya sebagai pedamping hidup mereka.

Akui Vida, dia masih belum bersedia untuk bergelar isteri kerana masih trauma dengan kegagalan tiga perkahwinannya sebelum ini.

“Apabila hati dah retak lagi la takut..lebih-lebih lagi saya pernah trauma melalui alam perkahwinan dahulu, jadi saya dah tak sanggup nak hadap.” jelasnya lagi.

Terdahulu, gempar industri hiburan tanah air apabila DS Vida  mengumumkan akan mengakhiri zaman solonya bersama bekas pembantu peribadi, Iqbal Zulkefli namun tidak dapat diteruskan kerana telah mendapat tentangan hebat daripada anak-anak.

DS Vida


2 minggu lalu

Kisah Ikan Siakap Langkawi Kini Tular, DS Vida Nak Belanja Mangsa Yang Teraniaya


Tak Menang Tangan Melayan, DS Vida Sahkan Janda Kelantan ‘Saham Tinggi’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list