Artikel Terkini

“Takut La Netizen Sekarang, Siap Tentukan Syurga Ke Neraka”

“Takut La Netizen Sekarang, Siap Tentukan Syurga Ke Neraka”
“Takut La Netizen Sekarang, Siap Tentukan Syurga Ke Neraka” 1

Baru-baru ini, pelakon Wawa Zainal dikecam apabila memuat naik video memaparkan anak perempuannya, Hayla Magrifatul Adzkiyaa bersoleh menyerupai watak siri Netflix popular, Wednesday Adams.

Malah, anaknya berusia enam tahun itu turut membuat tarian lagu Bloody Mary nyanyian Lady Gaga sebagai muzik latar yang dikatakan tidak sesuai buat beragama Islam.

BACA: Wawa Zainal Nak Buat IVF Dapatkan Anak Kembar

Terbaru, menerusi satu perkongsian di Insta Story, Wawa dilihat ada memuat naik paparan komen kasar dan panjang lebar daripada seorang netizen.

“Takut La Netizen Sekarang, Siap Tentukan Syurga Ke Neraka” 2

Menurut individu itu, dia sudah menjalankan tanggungjawab memberkan teguran namun terpulang sama ada mahu menerima atau tidak. Malah, individu itu turut menyentuh mengenai neraka.

Tidak hanya berdiam diri, Wawa dilihat membalas komen individu tersebut dengan kata-kata sindiran. Malah, Wawa berkata dia ‘takut’ dengan netizen sekarang yang boleh tentukan syurga dan neraka ke atas seseorang.


“Takut La Netizen Sekarang, Siap Tentukan Syurga Ke Neraka” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list