Artikel Terkini

Tiba-Tiba Banyak Kes Masuk, Caprice Minta Beri Masa Untuk ‘Review’

Tiba-Tiba Banyak Kes Masuk, Caprice Minta Beri Masa Untuk ‘Review’
Tiba-Tiba Banyak Kes Masuk, Caprice Minta Beri Masa Untuk ‘Review’ 1

Sebut saja nama Caprice, pasti ramai tahu penyanyi rap itu tidak pernah ketinggalan dan sering mengulas pelbagai isu panas yang menjadi bualan ramai.

Termasuklah baru-baru ini, Caprice sibuk menguruskan mengenai isu seorang pendakwah yang terlibat kes amang seksual dan isu pendidikan.

BACA: Nak Dedah Sisi Gelap ‘Cikgu’, Netizen Muak Dengan Caprice

Bagaimanapun, menerusi satu perkongsian terbaru Caprice memaklumkan dia tidak cukup tangan apabila dia menerima banyak mesej meminta bantuan dalam beberapa kes.

Tiba-Tiba Banyak Kes Masuk, Caprice Minta Beri Masa Untuk ‘Review’ 2

 

Menerusi entri itu, Caprice turut bertanyakan kepada pengikutinya mungkin ada yang berminat untuk menyertai pasukannya.

Semalam, Caprice memberitahu dia akan berjumpa dengan wakil Jabatan Agama Islam Malaysia (JAKIM) bagi berbincang mengenai isu individu mengaku cicit Nabi Muhammad SAW.

Caprice mengatakan pertemuan dengan pihak JAKIM dibuat selepas menerima banyak permintaan daripada netizen mengenai perkara itu.

Sementara itu, dalam satu perkongsian lain, ada netizen meminta Caprice untuk menyiasat kes mengenai ejen Mossad serta menyelidik tentang individu tersebut.

Sebelum ini, Caprice mendedahkan perbualan remaja lelaki dengan seorang individu didakwa seorang pendakwah terkenal. Caprice juga turut memohon maaf kerana jika dia tidak berbuat demikian dengan mendedahkan mesej diterima daripada mangsa, tiada siapa akan lakukan. 


Tiba-Tiba Banyak Kes Masuk, Caprice Minta Beri Masa Untuk ‘Review’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list