Artikel Terkini

“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli

“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli
“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli 1

Terdahulu, penyanyi rap sensasi, Caprice telah memuat naik hantaran di IG Stories meluahkan hasrat mendedahkan rahsia gelap membabitkan topik pendidikan Malaysia.

Bagaimanapun, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli tidak mendedahkan identiti individu yang dimaksudkannya.

Menerusi hantaran tersebut, penyanyi berusia 34 tahun itu turut meminta individu berkenaan untuk membuat permohonan maaf jika tidak mahu rahsia gelapnya terbongkar dalam masa selama 24 jam.

“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli 2

Tampil membela diri, Cikgu Fadli kemudiannya memuat naik sebuah hantaran di laman Facebook miliknya menjelaskan perkara sebenar.

Dah ada pihak gali post-post lama saya, sebarkan dan cuba memalukan saya.

Menurut Cikgu Fadli, isu lawak mengenai pakaian dalam pelajar pada tahun 2018 itu sahih dan mengakui kesilapannya itu telah melampaui batas.

Saya ada buat post kononnya nak bergurau, tapi saya cross the line. Saya post gambar bra dalam fitting room kat AEON dan buat jenaka tentang hal itu.

Sedar dengan kesalahan selepas dikecam, guru SK Gombak 1 itu kemudiannya memadam hantaran tersebut pada keesokan hari.

Bagaimanapun, Cikgu Fadli memaklumkan terdapat dakwaan lain yang mengatakan dia memasuki asrama wanita untuk mengambil gambar merupakan fakta yang salah.

Semua info ni mislead dan salah. Gambar kat fitting room AEON. Saya telah dibuat aduan dan kena tindakan dalam oleh PPD masa tu. Ya, saya salah dan saya akui.

“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli 3

Dalam pada itu, Cikgu Fadli mengakui segala kesilapannya dan meminta agar semua pihak untuk kembali kepada isu yang cuba diperjuangkannya iaitu mengenai isu pendidikan negara.

Nak terus menerus menggali salah silap dan aib lama saya, silakanlah. Saya tak boleh halang orang. Cuma, tolong kembali kepada isu sebenar.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli 4


6 jam lalu

“U Know Who U Are..” – Caprice Gesa Permohonan Maaf, Ugut Dedah Rahsia ‘Cikgu’


“Tolong Kembali Kepada Isu Sebenar” – Caprice Dedah ‘Dark Secrets’, Ini Penjelasan Cikgu Fadli 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list