Artikel Terkini

Touch ‘n Go Raih Anugerah Majikan Siswazah Yang Paling Digemari

Touch ‘n Go Raih Anugerah Majikan Siswazah Yang Paling Digemari
Touch 'n Go Raih Anugerah Majikan Siswazah Yang Paling Digemari 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Kumpulan Touch ‘n Go telah diiktirafkan sebagai Majikan Siswazah Paling Diutamakan dalam kategori fintech pada Graduate’s Choice Awards 2023 baru-baru ini.

Artikel Berkaitan:

Selain itu, syarikat itu turut diiktiraf sebagai salah satu daripada 25 Majikan Siswazah Paling Diutamakan Secara Keseluruhan. Ini merupakan anugerah jenama majikan yang paling berwibawa di Malaysia kerana keputusan ditentukan menerusi undian daripada pelajar universiti di negara ini.

Anugerah itu memperoleh undian daripada mahasiswa daripada 100 universiti awam dan swasta di seluruh negara. Untuk makluman, anugerah secara tahunan tersebut telah dianjurkan dan dihoskan oleh Talentbank dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi dan universiti di seluruh Malaysia.

Dalam pada itu, Ketua Pengawai Sumber Manusia Touch ‘n Go Sdn Bhd, Erlyn Greis berkata anugerah tersebut adalah salah satu pengiktirafan paling penting bagi syarikat dalam pengesahan pengurusan bakatnya serta inisiatif dan amalan sumber manusia.

Tambahnya lagi, kedua-dua anugerah ini adalah bukti bahawa graduan percaya kepada Touch ‘n Go sebagai majikan bereputasi dalam industri fintech dan melihat nilai transformasi mereka sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Dengan pengiktirafan ini, Touch ‘n Go terbukti menjadi pilihan utama bagi siswazah untuk memulakan kerjaya mereka.


Touch 'n Go Raih Anugerah Majikan Siswazah Yang Paling Digemari 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list