Artikel Terkini

Twitter Mungkin Akan Memperkenalkan Ciri Video Berbayar

Twitter Mungkin Akan Memperkenalkan Ciri Video Berbayar
Twitter Mungkin Akan Memperkenalkan Ciri Video Berbayar 1

Twitter baru-baru ini telah memperkenalkan sebuah kemaskini kepada cara mereka memaparkan media dimana pengguna kini boleh memperlihatkan sehingga 4 jenis media berbeza dalam satu ciapan.

Terkini, Twitter dilaporkan bahawa mereka mungkin akan memperkenalkan ciri video berbayar yang akan membolehkan pemilik video untuk mengecas pengguna lain untuk menonton video mereka. Fungsi ini juga dikatakan bukanlah sebuah idea yang baru, tetapi tidak diimplimentasi kerana ciri berbayar ini hadir dengan beberapa masalah mereka sendiri.

Twitter Mungkin Akan Memperkenalkan Ciri Video Berbayar
Twitter Mungkin Akan Memperkenalkan Ciri Video Berbayar 6

Idea untuk ciri video berbayar ini ialah pemuat-naik video boleh mengecas pengguna untuk menonton video tersebut, dan Twitter akan mengambil sedikit potongan daripada pendapatan tersebut. Isu dengan ciri ini ialah oleh kerana para pengguna pada masa ini boleh memuat-naik apa-apa sahaja video yang mereka mahukan, terdapat risiko bahawa kandungan yang dimuat-naik bukanlah milik mereka, tetapi mereka masih akan mengecas pengguna untuk menontonnya.

Twitter ialah sebuah platform media sosial yang mana perkongsian kandungan dengan mudah adalah salah satu daripada kelebihannya. Jika mereka benar-benar memperkenalkan ciri ini, ia dapat dilihat bahawa sumber kandungan video akan semakin mengecil, dan ada kebarangkalian bahawa pengguna-pengguna yang enggan membayar untuk menonton kandungan ini akan mencari sumber kandungan lain yang tidak perlu untuk dibayar,

Twitter Mungkin Akan Memperkenalkan Ciri Video Berbayar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list