Artikel Terkini

Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari

Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari
Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Siapa sangka dengan ‘bakat’ berpura-pura mati membolehkan lelaki ini menjadi pelakon untuk satu siri terkenal Hollywood.

Artikel Berkaitan:

Josh Nalley, seorang pengurus restoran di Kentucky, Amerika syarikat sering berkongsikan video ‘mati’beliau di akaun TikTok @living_dead_josh. Setelah memuat naik video beliau ‘mati’ dengan pelbagai senario selama 321 hari berturutan tanpa henti, Josh telah mendapat peranan istimewa sebagai mayat untuk salah satu episod CSI: Vegas.

Dengan hasil kerja kerasnya memuat naik banyak video tidak bernyawa itu ternyata menarik perhatian produser rancangan TV tersebut.

Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari 2

@living_dead_josh

#foryoupage #fyp #csivegas

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Nalley akan memainkan watak orang mati dalam episod CSI: Vegas yang akan datang. Mendapat tawaran tersebut membuatnya sangat gembira sehingga dia membuka sebotol champagne untuk meraikannya.

Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari 3

“Saya tidak pandai bercakap di depan kamera tetapi saya pandai berbaring dan berlakon mati dengan mudah. Saya fikir jika saya cukup kreatif memainkan watak orang yang tidak bernyawa, saya boleh mencuri perhatian rancangan televisyen dan itu menjadi kenyataan sekarang,” katanya kepada Louisville Courier Journal.

Dia memaklumkan dia mendapat idea itu selepas melihat seorang wanita menyiarkan tentang sos pedas di TikTok dan menerima pelbagai tawaran daripada peruncit, yang membuatkan dia tertanya-tanya sama ada dia boleh melakukan perkara yang sama dengan memainkan watak mayat di TikTok.

Sementara itu, dia terus menyiarkan video dirinya yang berpura-pura mati di akaun TikTok miliknya untuk peminat menonton.

Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari 4

Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari 5

Menerusi video TikTok tersebut, ramai meminatinya serta mengatakan untuk terus memuat naik video-video selepas debut menjadi pelakon untuk ditonton pada masa akan datang.


Vegas Selepas Pura-Pura Mati Selama 321 Hari 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list