Artikel Terkini

[VIDEO] Ibu Nak Nikah, Anak Tantrum Nak Tidur Baling Botol Susu Nyaris Kena Kepala Imam

[VIDEO] Ibu Nak Nikah, Anak Tantrum Nak Tidur Baling Botol Susu Nyaris Kena Kepala Imam
[VIDEO] Ibu Nak Nikah, Anak Tantrum Nak Tidur Baling Botol Susu Nyaris Kena Kepala Imam 1

[VIDEO] Ibu Nak Nikah, Anak Tantrum Nak Tidur Baling Botol Susu Nyaris Kena Kepala Imam 2

Ibu bapa perlu tahu bahawa setiap anak-anak pasti akan melalui fasa tantrum ketika mereka sedang membesar. Ada yang tidak tantrum dengan teruk malah ada juga mudah untuk menenangkan mereka. Namun begitu, ada juga yang mengamuk sehingga sukar untuk dikawal.

Anak baling botol susu

[VIDEO] Ibu Nak Nikah, Anak Tantrum Nak Tidur Baling Botol Susu Nyaris Kena Kepala Imam 3

Menerusi beberapa video yang dimuat naik oleh seorang wanita dikenali sebagai Shafikah di TikTok, berkongsi kisah di mana anaknya tantrum pada hari pernikahannya. Ketika majlis itu sudah dihadiri oleh imam, saksi dan juga ahli keluarga kedua-dua belah pihak, pergerakan ibu tunggal ini menjadi terbatas apabila anaknya ‘melekat’ pada dirinya.

Difahamkan, punca anaknya yang dikenali sebagai Arjuna menjadi seperti itu adalah kerana si kecil berkenaan sudah mengantuk dan hanya ingin didodoikan oleh ibunya sahaja.

Tantrum anaknya semakin ‘menjadi-jadi’ apabila kanak-kanak terbabit bertindak membaling botol susunya secara tiba-tiba sehingga hampir terkena kepala imam serta kakak ipar. Bimbang situasi bertambah serius, pengantin perempuan kemudiannya mendukung lalu menenangkan anak lelakinya itu.

Paling best part dia dalam dakapan maknya sebab tu lepas dia mengamuk balik botol tu saya ambil dukung peluk dia then dia okay sampai habis sanding. Dia nak mak dia je.

Tapi bonda tetap peluk erat tenangkan dia. Bonda dan ayah love you so much.

Bukan itu sahaja, kanak-kanak terbabit turut dibawa ketika sesi bergambar di luar, namun tidak dapat mengikut sekali kerana tertidur dalam kereta.

Keluar photoshoot sekali tapi sebab mengantuk sangat dia tidur dalam kereta.

Video penuh

@shafikaharjunaAl kisah mak nak khwin anak nk tidoq psal mmg tme tu tme dy lena ??? tujh mein rab dikhta hai – @????????????? ?
@shafikaharjunaHappy 1month??? suara asli – sadvibes? – Sadvibes?

Sumber : @sharikaharjuna

[VIDEO] Ibu Nak Nikah, Anak Tantrum Nak Tidur Baling Botol Susu Nyaris Kena Kepala Imam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list