Artikel Terkini

Video mekap, Fasha Sandha dikritik

Video mekap, Fasha Sandha dikritik
Video mekap, Fasha Sandha dikritik 1

Tindakan pelakon popular Fasha Sandha melakukan transformasi sebelum dan selepas mengenakan solekan pada wajah mengundang kritikan segelintir pengikut di laman Instagram.

Ini kerana pelakon berusia 38 tahun itu mengenakan tudung ketika berwajah ‘comot’, sebelum berubah menjadi cantik dengan penampilan tanpa berhijab menerusi satu perkongsian video, baru-baru ini.

Menerusi video dimuat naik, pelakon drama Khilaf Asmara itu dilihat memakai hijab sambil ‘miming’ lagu Indonesia berjudul Hendaklah Cari Pengganti versi. ‘remix’ seolah-olah kecewa dalam perhubungan cinta.

Tidak lama selepas itu, wajahnya bertukar jelita sambil mempromosikan satu produk vitamin kesihatan namun tiada lagi penampilan hijab di atas kepalanya.

Meninjau ke ruangan komen, terdapat beberapa individu mempersoalkan tentang perkara berkenaan, adakah menutup aurat itu melambangkan personaliti kurang menyerlah berbanding selepas membuka hijab?

Mereka berkata, Fasha sepatutnya kekal dengan imej bertudung meskipun sudah ‘berubah’ cantik. Malah sekiranya mahu menunjuk ‘free hair’, tidak perlu memakai hijab pada permulaan transformasi tersebut.

Video mekap, Fasha Sandha dikritik 2

“Yang jelek (hodoh) pakai tudung. Yang lawa dedah aurat. Tak salah nak buat content tu, tapi kalau nak free hair buat je free hair.
“Ini macam melambangkan orang yang pakai tudung ni jelek,” komen seorang netizen sekali gus menerima persetujuan ramai.

Video mekap, Fasha Sandha dikritik 3

Sumber: Instagram Fasha Sandha


Video mekap, Fasha Sandha dikritik 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Back to list