Artikel Terkini

[VIDEO] Tak Puas Hati Isu Perniagaan, Dua Wanita ‘Viral’ Bergaduh Di Pantai Merdeka

[VIDEO] Tak Puas Hati Isu Perniagaan, Dua Wanita ‘Viral’ Bergaduh Di Pantai Merdeka
[VIDEO] Tak Puas Hati Isu Perniagaan, Dua Wanita ‘Viral’ Bergaduh Di Pantai Merdeka 1

[VIDEO] Tak Puas Hati Isu Perniagaan, Dua Wanita ‘Viral’ Bergaduh Di Pantai Merdeka 2

Baru-baru ini viral satu video di media sosial memaparkan satu kejadian bergaduh dipercayai melibatkan seorang remaja dengan peniaga di kawasan peranginan Pantai Merdeka, Sungai Petani, Kedah.

Tak puas hati isu perniagaan

[VIDEO] Tak Puas Hati Isu Perniagaan, Dua Wanita ‘Viral’ Bergaduh Di Pantai Merdeka 3

Menerusi laporan Kosmo, pertengkaran tersebut berlaku sekitar 6 petang dan dalam kejadian, seorang remaja berusia 18 tahun dipercayai bergelut dengan peniaga wanita berusia 23 tahun sehingga menyebabkan mangsa mengalami kecederaan pada bahagian kening kanan. Kecederaan itu berlaku kerana mangsa dikatakan telah diserang menggunakan kunci kereta.

Menurut Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Zaidy Che Hassan, insiden itu dipercayai berlaku kerana suspek tidak berpuas hati dengan keluarga mangsa berkaitan perniagaan yang diusahakan mereka. Ketika kejadian, mangsa sedang membantu kakaknya berniaga barang mainan kanak-kanak di sebuah gerai di situ.

Suspek yang merupakan seorang operator kilang sebelum itu menemui mangsa dan berlaku pertengkaran antara mereka.

Mangsa dikatakan diserang menggunakan kunci kereta sehingga mengakibatkan kecederaan pada kening kanan selain mengadu sakit pada badan kerana terjatuh akibat ditolak suspek.

Tambah Zaidy Che Hassan lagi, orang ramai yang berada di kawasan itu berjaya meleraikan pergelutan dan mangsa telah dihantar ke Hospital Sultan Abdul Halim (HSAH) untuk mendapatkan rawatan.

Video

Sumber: Kosmo, TikTok IeraBeauty

[VIDEO] Tak Puas Hati Isu Perniagaan, Dua Wanita ‘Viral’ Bergaduh Di Pantai Merdeka 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list