Artikel Terkini

(VIDEO) Tular Rakaman Ketika Buat ‘Sound Check’, Netizen Dakwa BCL Mengandungkan Anak Ariel Noah?

(VIDEO) Tular Rakaman Ketika Buat ‘Sound Check’, Netizen Dakwa BCL Mengandungkan Anak Ariel Noah?
(VIDEO) Tular Rakaman Ketika Buat ‘Sound Check’, Netizen Dakwa BCL Mengandungkan Anak Ariel Noah? 1

Tidak semena-mena nama penyanyi terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari atau BCL hangat menjadi bualan netizen di negara seberang.

Ia susulan satu rakaman video tular mempamerkan penyanyi itu ketika sedang sound check dan perutnya menjadi perhatian warganet terutamanya peminat BCL dan Ariel.

Peminat BCL dan Ariel sering mengaitkan mereka dan mendakwa kedua-duanya mempunyai hubungan istimewa. Disebabkan itu, perut BCL yang dikatakan buncit didakwa merupakan ‘baby bump’.

Malah, nama Ariel turut terpalit dalam gosip tersebut apabila netizen mendakwa BCL buncit kerana mengandungkan anak vokalis Noah itu.

Sementara itu, menurut portal tempatan ada netizen yang berharap Ariel dan BCL sudah berkahwin jika benar penyanyi Cinta Sejati itu hamil.

Bagaimanapun, agak ramai warganet mentertawakan mereka yang membuat dakwaan sebegitu serta sempat berseloroh tentang perut BCL. Kata mereka, perut itu mungkin sedikit buncit kerana BCL baru sahaja lepas makan.

Setakat artikel ini ditulis, BCL dan Ariel masing-masing belum mengeluarkan apa-apa kenyataan mahu pun memberikan respon terhadap gosip yang kini tular di negara itu.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

BCL dan Ariel berpeluk


5 bulan lalu

Aksi Mesra Rangkul Peha Atas Pentas Bikin Netizen ‘Panas’, Gesa BCL & Ariel Disatukan


(VIDEO) Tular Rakaman Ketika Buat ‘Sound Check’, Netizen Dakwa BCL Mengandungkan Anak Ariel Noah? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list