Artikel Terkini

Wanita Warga Indonesia Ditahan Selepas Bergurau Bawa Bom Dalam Beg Di LTAPP

Wanita Warga Indonesia Ditahan Selepas Bergurau Bawa Bom Dalam Beg Di LTAPP
Wanita Warga Indonesia Ditahan Selepas Bergurau Bawa Bom Dalam Beg Di LTAPP 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Tindakan seorang wanita warga Indonesia yang bergurau kononnya membawa bom dalam begnya membawa padah apabila dia ditahan pihak berkuasa di Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang (LTAPP), di Bayan Lepas.

Artikel Berkaitan:

Ketua Polis Daerah Barat Daya, Supt Kamarul Rizal Jenal berkata, wanita berusia 33 tahun itu ditahan pada 4.30 petang selepas dia bergurau dengan menyebut ada bom ketika pemeriksaan barang dalam begnya di kaunter daftar masuk LTAPP.

“Wanita yang bekerja sebagai operator kilang di Ipoh, Perak menyebut dengan lantang ‘ada bom’ sehingga didengari kakitangan di kaunter itu dan orang lain yang sedang menunggu untuk mendaftar masuk penerbangan di lapangan terbang tersebut.

“Semasa kejadian wanita itu bersama dua rakannya dijadualkan menaiki penerbangan ke Medan, Indonesia pada 5.30 petang,” katanya dalam satu kenyataan.

Menurutnya wanita itu kini direman sehingga 31 Disember dan kes disiasat di bawah Seksyen 506 Kanun Keseksaan kerana melakukan ugutan jenayah.


Wanita Warga Indonesia Ditahan Selepas Bergurau Bawa Bom Dalam Beg Di LTAPP 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list