Infotainment

Wedding Of The Year, Kos Majlis Kahwin Haqiem Rusli RM7 Juta

Wedding Of The Year, Kos Majlis Kahwin Haqiem Rusli RM7 Juta
Wedding Of The Year, Kos Majlis Kahwin Haqiem Rusli RM7 Juta 1

Penyanyi Haqiem Rusli sah bergelar suami kepada gadis pilihan hati, Anis Sofea dengan dua kali lafaz di Masjid Raja Haji Fi Sabilillah Cyberjaya pada jam 3.40 petang tadi.

Pada majlis tersebut, Haqiem menyerahkan mas kahwin sebanyak RM300, wang hantaran berjumlah RM100,00, selain lima dulang hantaran berbalas lima dulang hantaran kepada isteri.

BACA: Haqiem Rusli Sah Bergelar Suami Anis Sofea

Majlis resepsi akan diadakan secara tertutup bertemakan Wedding in the Sky atau Raikan Cinta Langit Asmara bertempat di SkyGlass Cyberjaya.

Dekorasi majlis diberikan nama The SOFEA, berinspirasikan Floral Garden persis taman kayangan dengan rona pastel merupakan ilham dan sentuhan daripada Primadona Events atas permintaan Anis yang minat dengan fesyen dan drama Korea.

Haqiem dan Anis mengenakan busana dari pereka, Razman Razmi. Manakala, untuk majlis resepsi busana direka khas oleh pereka fesyen tersohor Rizman Ruzaini.

Turut meraikan detik bersejarah HABIB Jewels menyerikan pasangan dengan aksesori berlian dan barangan kemas bernilai RM5 juta bagi kedua-dua majlis.

Haqiem turut memberikan cincin berlian Hearts of Fire yang merupakan berlian terbaik dunia buat isterinya. Difahamkan, nilai keseluruhan majlis perkahwinan penyanyi itu dianggarkan lebih RM7 juta.


Wedding Of The Year, Kos Majlis Kahwin Haqiem Rusli RM7 Juta 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list